SÖNDAG 09 MAJ 2021
Följ oss i sociala medier
Postadress
Box 61
23234 Arlöv
Besöksadress
Test­vägen 13
SE- Arlöv
Region
Burlöv
Skåne län
Sverige
Orgnr:
556265-9820
Grundat: 1990
Anställda: 6
Malmback AB har ett av marknadens bredaste sortiment av krympslang. Förutom en omfattande egen tillverkning av främst kundspecifika krympslangar , så lagerför vi ett stort sortiment av krympslangar från tillverkare från hela världen. Vi kan leverera klippta bitar, krympslang med tryck eller krympning av slangen på kundens produkt med hjälp av våra effektiva ugnar.

Malmback AB har sedan över 20 år tillbaka ett brett sortiment av produkter som riktar sig till tillverkare av elmotorer, transformatorer och annan elektroteknisk industri. Vi representerar en lång rad högt kvalificerade tillverkare i främst Europa men även från USA och Asien. Frekventa material lagerhålles. Vi har egen utrustning för skärning, stansning och annan bearbetning av folier.
Vår dotterföretag GYROTEC SVENSKA AB tillverkar släpringsdon och svivlar baserat på komponenter från MORGAN REKOFA . Se separat hemsida www.gyrotec.se.

Vi har tillverkning och försäljning av krympslang i PVC och polyolefin. MALMBACK AB är troligen den ende svenske tillverkaren av krympslang. Vi kan erbjuda ett närmast komplett kundanpassat sortiment av typer och storlekar av krympslang. Profiltyper av olika slag ingår, ex.vis för hantag och grepp av olika slag. Vi kan även offerera färdigmonterade och påkrympta detaljer.

Välkommen att kontakta oss.

Alternativa sökord:
Krympslang, FRS212, F12, Korroflex
Isoleringsmaterial, el/elektronik
Krympslangar, polyolefin, minibox
Stansning
Temperaturgivare
Temperaturregulatorer
Transformatordelar
Transformatorplåt
elektriskt isolermaterial
isolerslang
stansning och konvertering

Företagets tjänster/produkter

Produkter: Elmaterial, Isoleringsmaterial, Slang & tillbehör

Kontakter

Fredrik Malmback
VD /Produktansvarig
040-43 53 40

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser