Postadress
Box 552
14633 Tullinge
Besöksadress
Sadelmakar­vägen 6
14633 Tullinge
Region
Botkyrka
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556828-6867
Grundat: 2010
Anställda: 3
Välkommen till AB Cutting Edge Sweden!

Cutting Edge har varit under utveckling sedan 2008 och sattes i ”sjön” under 2010. Vi har länge planerat ett SPJUTSPETS företag både under kompetens och produkter för processutveckling. Vi ska förse marknaden med den kunskap, kompetens och produkter som glöms bort i dagens stordrift av industrifackhandeln. De som till varje pris ska sälja allt från medicin till avancerade verktyg.

I nära samarbete med utvalda leverantörer erbjuder vi ett kompetent sortiment av kvalitetsprodukter för tillverknings industrin. Vår tro är att man inte kan vara bäst på allt och därför ska vi bli bäst på ett smalt men för oss viktigt del i tillverknings industrin.

Vi försöker vara bättre, snabbare och trevligare än våra kollegor. Vi brinner för detta!

Med vår långa erfarenhet och tekniska kompetens hjälper vi våra kunder att hitta optimala lösningar.

Kontakta oss gärna för mer information, vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att du skall få bästa tänkbara service och råd av högsta kvalitet.

Agenturer

BAS, Tyskland
BAS sortimentet är ett urval av hårdmetall och snabbståls verktyg där vi plockat godsakerna ur flera leverantörers sortiment och kompletterat med helt egna produkter som helreducerade tvåskäriga hm fräsar och treskäriga fräsar med diffad och variabel helix samt progressiv skärvinkel.
DIJET, Japan (Generalagent)
DIJET VÄNDSKÄR DIJET är en världsomspännande leverantör av skärande verktyg och hög effektiva anpassade hårdmetall slit delar. Med ett omfattande nätverk av industriella distributörer, representanter tillverkare och ingenjörer, är DIJET ständigt i framkant när det gäller att möta de utmaningar och behov av dagens industri med de mest effektiva verktygen. DIJET mötte utmaningen av de svåra behovet av skärande verktyg för formverktygs industrin 1991 med ett banbrytande nytt koncept fullradie fräsar. Designen innebär en effektiv geometri som eliminera alla problem med centrum skär som inträffar vid konventionell formfräsning med fullradiefräsar. Förutom att tillhandahålla innovativa, högkvalitativa produkter, vet DIJET´s kunder att de kan förvänta sig hands-on direkt kundförsäljning och service. På grund av deras fortsatta sökande efter utveckling av nya produkter, så bidrar DIJET till att förbättra kundernas produktivitet i många fall utan att behöva byta ut dyra kapitalvaror. Dessa funktioner i kombination med DIJET´s omfattande konstruktions och tekniska resurser innebär att de kommer att fortsätta att leverera ett betydande bidrag till produktivitet och lönsamhet inom industrin över hela världen.
GW (GÜNTHER WIRTH), Tyskland (Generalagent)
GW är ett Företag bestående av flera produktions enheter. Som ett globalt företag, förutom huvudanläggningen i Balzheim (Tyskland), har GW enheter i alla de strategiskt viktigaste områdena i världen. Med tillverkning på tre kontinenter, med all avancerad teknik från huvudkontoret och samma kriterier för hög kvalitet. De tillverkar Fräsverktyg och borrar i olika modeller för de flesta materialsom slår det mesta som finns i dag . Borrarna finns från 3xD upp till 70xD! Med egen Sinter anläggning blandar de hårdmetallpulver till deras produktion efter egna recept. Detta för att långsiktigt säkerställa kvalitet och produktions säkerhet. GW har också en helt egen beläggnings enhet där de utvecklar sina egna beläggningar och metoder. I och med detta har de lyckats ta fram beläggningar med betydligt tunnare skikt och dubbel hårdhet mot standard. Detta ger en klar fördel i livslängd och produktions säkerhet.
Noris, Tyskland (Generalagent)
Noris Reime´s historia. Den 19 September 1915 så startade ERNST REIME den mekaniska tillverkningen av precisionsverktyg. För att säkerställa konkurrenskraften och därmed företagets framgång på lång sikt, gjorde grundares innovation en hög prioritet redan från början. Tanken har varit att erbjuda något nytt hela tiden. Denna princip är fortfarande san idag. Enligt Noris handelsnamn utvecklades bolaget av ERNST REIME och fick snabbt internationellt erkännande. År 1936 tog företagets grundare industri världen med häpnad, då han på Leipzig Utställning visade upp sin nya produkt räfflade gängtappar – det vär Noris-INNENSPAN och Noris-Stabil gängtappar. En kort tid senare följdes dessa av Noris-SPANLOS. Dessa innovationer är fortfarande en integrerad del av Noris sortiment som ett resultat av deras tekniska perfektion. Andra historiska höjdpunkter är utvecklingen av Noris-TOP-SPEED, en gängtapp för att skära hastigheter upp till 100 m / min, och Noris-Salo-REX UNI, den första gängtappen som kan skära de mest skilda material lika bra. ERNST REIME visade också sin kompetens inom den allt mer populära segmentet av gängfräsning. Den universella gängtappen kan producera ett kärnhål, skydda försänkningen och gänga i både kort och lång fibrigt material med bara en operation. Idag ser vi det som vår plikt att fortsätta arbetet med ERNST REIME ansvarsfullhet. Vi gör detta med full kännedom om de styrkor som har präglat företaget i över 90 år – kvalitet, innovation och precision.

Kontakter

Magnus Kuritzén
Kontaktperson
0708-87 12 10
Jonas Ivarsson
key account manager
0708871260
Lennart Syding
Säljare Stockholm
0708-871245
Fredrik Axelsson
Säljare Syd
0708-87 12 46
Henry Mulder
innesäljare
08-871210

Filmer

CNC Clear Screen CCS200