AB Höglandets Kompressorservice

Postadress
Box 229
57123 Nässjö
Besöksadress
Bockängs­gatan 5
57138 Nässjö
Region
Nässjö
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556333-2229
Grundat: 1979
Anställda: 7
Vi hjälper dig att installera, driftsätta och underhålla din tryckluftsanläggning så att din verksamhet rullar på utan onödiga driftstopp och med lägsta energiåtgång. De tekniker som hjälper dig är välutbildade och har lång erfarenhet. Du kan få hjälp med, förutom ovanstående, modifiering i rörsystem (nedstick), kompletta rörinstallationer, riskbedömning, mätning av kapacitet och flöde med påföljande analys av data.

Sedan 1979 har Höglandets Kompressorservice försett tillverkande företag med förstklassig service och vår ambition är att fortsätta med det länge till. Vårt upptagningsområde är Jönköping-, Kronoberg- och Kalmar län.

Senaste annonser från AB Höglandets Kompressorservice

Se alla företagets 1 annonser »

Agenturer

Gardner Denver, Sverige (Generalagent)
Gardner Denver är en av de äldsta, ledande leverantörerna av trycklufts- och vacuumutrustning i världen. Från ett litet företag i hjärtat av USA har de vuxit till en diversifierad organisation, verksam över hela världen. Men en sak kvarstår; kundens belåtenhet och användarvänlighet. Med snart 160 års erfarenhet har de den tekniska kunskapen som krävs att leda utvecklingen.

Certifieringar

AA

Kontakter

Malin Annerhult
VD
070-76 87 294