Postadress
Mårkærvej 2
2630 Taastrup
Region
Danmark
Organisationsnummer:
DK36456469
Grundat: December 2014
Anställda: 28
Välkommen till Addifab

Vi har utvecklat en tillverkningsplattform - Freeform Injection Moulding (FIM) - som kombinerar 3D-utskrift och formsprutning. Genom denna kombination möjliggör FIM designfriheter från 3D-utskrift, med materialfriheter från formsprutning. Det görs genom att 3D-printa formhålorna, som sedan injiceras med material från PEEK till termoplaster till metaller, varefter formen löses upp i en alkalisk lösning för att frigöra delen inuti.

På Addifab producerar vi industriella 3D-skrivare, säljer vidare partner 3D-skrivare som använder nämnda plattform, och vi erbjuder plattformen som en tjänst internt där våra experter gör materialvalideringar, småskaliga produktioner och prototyper.

Dessutom visade Deloitte Danmark att plattformen var 88 % snabbare, 85 % billigare och 75 % mer CO2-vänlig på det första verktyget jämfört med traditionella tillverkningsmetoder. Därför får du dina verktyg billigare, snabbare och mer hållbart än annars. Dessa är verktyg som känns, ser ut och stresstestar jämförbara med verktyg från metallsprutformar.

Hör av dig om du vill höra mer, eller vill komma direkt till en förstudie eller tjänst.

Kontakter

Marcel Boucheny
Marknadskoordinator & Executive Assistant till VD på Addifab
+31 615 5412 63
Pia Roshi Petersen
Key Account Manager
+45 22 22 80 28

Filmer

Addifab x Nexa3D - Freeform Injection Molding: 3D Printed Mold Tooling

Addifab x Nexa3D - Freeform Injection Molding: 3D Printed Mold Tooling
Addifab - FIM in 3 steps