Postadress
Box 73
45625 Smögen
Besöksadress
Klippsjö­vägen 6, Kungshamn
45625 Smögen
Region
Sotenäs
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556214-2074
Grundat: 1944
Anställda: 80
Välkommen till AH Automation

Vi är en professionell och pålitlig partner
AH Automation är ett professionellt och pålitligt teknikföretag med 70 år i branschen. Våra erfarna och engagerade specialister guidar dig genom komplexa projekt och levererar systemlösningar inom automation och service.

Vi gör dina utmaningar till våra för att utveckla och arbeta långsiktigt tillsammans med dig. Vårt breda erbjudande uppbackat med nära kundsamarbete borgar för resultat.

Vår affärsidé och vision
AH Automations affärsidé är att skapa bästa möjliga mervärde hos dig som kund. Det gör vi genom att i samarbete med dig utveckla och erbjuda innovativa systemlösningar samt tjänster inom automation och service.

Vi verkar med engagemang och affärsmannaskap, både lokalt och i en global miljö för att skapa mervärden till våra kunder och våra ägare. Hållbarhet är prioriterat för oss, i flera perspektiv, såväl för att värna värdefulla relationer till kunder, leverantörer och partners som medarbetare och vår gemensamma miljö.

Vi vill vara en viktig del av våra kunders framgång, en pålitlig affärspartner, en attraktiv arbetsgivare och vi vill skapa värde och avkastning åt våra ägare.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

UNIVERSAL ROBOTS, Danmark
Nu finns den här - roboten som alla kan hantera och alla har råd med. En riktig ”folkrobot”. Robotsystemet är ytterst flexibelt och kostnads-effektivt, anpassat för miljöer där traditionella robotar är för stora, dyra eller ensidiga. Roboten finns i två utföranden – UR5 och UR10. Läs mer på vår hemsida!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2008

Kontakter

David Hellström
0523-79503
Benny Ljungqvist
0523 – 795 52
Mahmod Tabarte
0

Filmer

Husqvarna Montage