Assalub AB - industritorget.se
TISDAG 01 DECEMBER 2020
Följ oss i sociala medier
Postadress
Box 240
59726 Åtvidaberg
Besöksadress
Prästängsv 15
59730 Åtvidaberg
Region
Åtvidaberg
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556466-0214
Grundat: 1993
Anställda: 29
Välkommen till Assalub AB!

Experten på utrustning för centralsmörjning
och för hantering av smörjmedel!

Assalub utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för rationell smörjautomation. Detta omfattar utrustning för både handsmörjning och centralsmörjning, men även utrustning för hantering av smörjmedel. En hög kvalitet utmärker produkterna från Assalub.

Assalubs produktprogram för hantering av smörjmedel omfattar luftdrivna pumpar för oljor, fetter och rostskyddsmedel. Normalt är pumparna fatmonterade, men vissa modeller tillverkas även för väggmontage. I programmet ingår allt som krävs för ett komplett program, såsom slangupprullare, flödesmätare, kärror etc.

Programmet omfattar också speciella fettpumpar utvecklade för att användas i tvåledarsmörjsystem – system som används för smörjning inom tung processindustri såsom pappers-, cellulosa-, metallvaru- och cementindustri. En annan specialitet är en eldriven fatpump för fett som bl.a. används i ovan nämnda tvåledarsystem då tryckluft ej är tillgänglig.

Assalubs produktprogram för centralsmörjning omfattar flerledarapparater, s.k. lubrikatorer, enledarsystem, tvåledarsystem och cirkulationssystem.

Välkomna att kontakta oss!

Företagets tjänster/produkter

Produkter: Pumpar, Smörjutrustning

Kontakter

Kim Funck
VD
0120-358 14
Niklas Rehn
Export, Teknik, Kvalitet
0120-358 45

Filmer

Fettmätare MKIII (i ny version)

Fettmätare MKIII (i ny version)
Läckagefri fettkoppling

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser