Bastec AB - industritorget.se
MÅNDAG 30 NOVEMBER 2020
Följ oss i sociala medier
Postadress
Häst­vägen 4a
21235 Malmö
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Orgnr:
556346-6738
Grundat: 1989
Anställda: 32
Bastec är ett expansivt svenskt företag som utvecklar och marknadsför system för fastighetsautomation, dvs styrning, reglering, övervakning, larmhantering och energiuppföljning i fastigheter. Målsättningen har sedan starten varit att erbjuda marknadens mest lättanvända och mest flexibla system som dessutom ger lägst totalkostnad och störst energibesparing.

Vi har över 30 års erfarenhet och ett 100-tal partners i Sverige som utför entreprenader med vårt system BAS2. I Malmö-regionen utför vi även egna styrentreprenader. Bastec-system finns installerade i fler än 5000 byggnader, i allt från flerbostadshus och skolor till industrier och sjukhus. Vår största entreprenadprojekt hittills är MAX IV-laboratoriet uanför Lund.

Bastec förvärvades 2014 av investmentbolaget Latour Industries, ett affärsområde inom Investment AB Latour, men fortsätter drivas som en självständig enhet. Sedan 2016 ingår Bastec i Latour Industries dotterbolag Bemsiq AB, tillsammans med andra bolag inriktade mot fastighetsautomation, mätdatainsamling och energieffektivisering.


Vill du veta mer? Se www.bastec.se

Välkommen att kontakta oss! Vårt huvudkontor finns i Malmö.

Kontakter

Jonas Greberg
VD
010-330 80 10
Lena Hedin
Marknadsassistent
-

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser