Bengtssons Svets & Reparation AB

Postadress
Paradis­gatan 4
36344 LAMMHULT
Region
Växjö
Kronobergs län
Sverige
Organisationsnummer:
559163-7391
Grundat: 2018
Anställda: 6
Välkommen till Bengtssons Svets & Reparation AB

SVETS- TILLVERKNING- REPARATION- MONTAGE -UNDERHÅLL

Bengtssons svets och reparation är ett småländskt företag med expertis inom svets & reparation. Våra kunder har verksamheter som är beroende av att de fungerar och vi säkerställer detta genom reparation och ombyggnad av deras utrustning. Vi bygger även specialanpassade lösningar till industri och entreprenad.

Svetsning är en fogningsteknik. De som yrkesmässigt utför arbetet kallas svetsare. Svetsning innebär att man hettar upp metallstycken och sammanfogar dem genom en sammansmältning. På så sätt uppstår ett svetsförband. Metoden skiljer sig från lödning där arbetsstyckena sammanfogas av ett icke artrikt material (lod), där endast tillsatsmaterialet (lodet) smälts vid lödning.

TILLVERKNING
I vår välutrustade verkstad utför vi tillverkning av plåt och stålprodukter till industri och entreprenad. Vi har nära samarbete med konstruktörer för större projekt.
Vi använder SOLIDWORKS för konstruktion i 3D CAD.

REPARATION
Vi utför reparation och svetsarbeten inom industri och entreprenadsektorn till sågverk, värmeverk, pelletsanläggningar, livsmedelsindustrin mm. Reparationer utförs direkt hos kund med våra välutrustade servicebilar eller i vår verkstad där vi har all nödvändig utrustning för tillverkning och reparation av tyngre och lättare arbeten. Hos kund utför vi svetsning med både MAG och MMA. Vi har intyg för heta arbeten.

MONTAGE
Med hjälp av våra fullutrustade servicebilar monterar vi maskiner och annan utrustning i nya eller befintliga anläggningar.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

EN ISO 1090-2 – SS-EN ISO 3834-2

Kontakter

CHRISTIAN BENGTSSON
ÄGARE &SMED/TEKNIKER
070-976 19 38