Postadress
Kontakt­vägen 8
90133 Umeå
Region
Umeå
Västerbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556195-8314
Grundat: 1977
Anställda: 55
Välkommen till BEVI AB!

Specialister på energieffektiva drivsystem och kraftgenerering

BEVI är ett av Nordens största företag inom elektriska drivsystem och kraftgenerering. Sedan 1931 har vi tillverkat elmotorer till olika industrier världen över. Elmotorerna står i centrum för vår verksamhet och vi ligger i absolut framkant när det gäller produktutveckling av energieffektiva elmotorer.

Korta leveranstider och egen produktionsanläggning gör att vi snabbt kan ta fram specialmotorer för alla miljöer, även de mest krävande. Vi erbjuder även ett omfattande sortiment av generatorer, transmissioner, kraftelektronik, komponentmaterial och startutrustningar.

Helhetskoncept – Added Value
Effektiva processer och pålitliga produkter är inte de enda parametrarna som utgör grunden i vårt erbjudande. För att möta kundernas behov av tekniskt stöd och god logistik har vi utvecklat en effektiv organisation med 90 anställda som har kapacitet och kunskap att ta hand om helheten, oavsett bransch. Vi utför även specialtillverkning och kvalificerad service för bl a kärnkraftverk, processindustrier m fl.

Dotterbolag och samarbetspartners
Vi levererar till många olika länder genom våra dotterbolag och distributörer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland, Litauen och Kina. Genom vårt moderbolag Addtech AB har vi en stark finansiell styrka och flera systersällskap som vi gärna samarbetar med. På detta sätt kan våra kunder minska antalet leverantörer och få allt från en leverantör.

Har du frågor kring produkterna eller behöver rådgivning så hör gärna av dig – vi hjälper dig!

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Michael Jansson
090-70 44 30
Carina Lindgren
076-115 72 20

Filmer

Om BEVI