TORSDAG 06 MAJ 2021
Följ oss i sociala medier
Postadress
Kardan­vägen 5
43232 Varberg
Region
Varberg
Hallands län
Sverige
Orgnr:
556434-7390
Grundat: 1992
Anställda: 12
Välkommen till Bolest i Varberg AB!

Vi startade vår verksamhet 1992 med företagsnamnet Lackboxar i Varberg AB, men erfarenheten av lackeringsanläggningar startar redan i början av 1980-talet. I maj 1999 ändrades företagsnamnet Lackboxar i Varberg AB till Bolest i Varberg AB.

Vår målsättning är att leverera anläggningar, produkter och service av yttersta kvalitet i kombination med miljöengagemang och låga driftkostnader som gör att våra kunder vinner stora fördelar mot sina konkurrenter.

Vi lever för lackeringsanläggningar och har en personal som är oerhört kompetent och lyhörd för kundens behov. Vi hjälper till med stora som små projekt redan från planeringsstadiet. Vi samarbetar med arkitekter och byggpersonal för att ge kunden den ultimata lösningen i befintlig eller nyproducerad lokal.

Den stora produkten är lackboxar, men vi har även ett stort utbud av kompletterande produkter inom våtlackering som behövs för en effektiv anläggning. Återvinning av frånluft gör att vår lackbox ger extremt låga driftkostnader jämfört med många andra lackboxar.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

CMC Lackbox , Sverige
Holgersgruppen, bestående av Holgers AS i Norge och Bolest i Varberg AB i Sverige, lanserar nu CMC lackboxar som en del av sitt sortiment. CMC etablerades 1977 i Italien och har 40 års erfarenhet av att leverera boxar till lackeringsbranschen. Holgers fabrik har producerat produkter för lackering och ytbehandling i över 60 år och Bolest i 25 år, vilket innebär mycket samlad erfarenhet. Holgersgruppen projekterar, producerar och monterar lackboxar av märket SVENO som för många verkstäder ligger för högt i pris. «Med CMC-boxen kan vi även erbjuda en något enklare och billigare box som samtidigt håller en mycket god kvalitet» säger VD Andrè Lia «Kunder som köper denna lackbox får en förstklassig produkt, men med färre möjligheter till anpassning än SVENO-boxen. CMC-boxen levereras i ett standardutförande med några få tillval. Därmed kan vi hålla ett lägre pris».Köper man en CMC-box från Holgers eller Bolest ingår möjlighet att teckna serviceavtal som gäller både i Sverige och Norge. CMC-boxen såldes i Norge fram till för 2-3 år sedan och nu tar Holgergruppen upp tråden igen för att erbjuda sina kunder ett billigare alternativ som komplement till SVENO. För mer info i Sverige ring Johan Karlsson 0340-20 11 03 eller johan.karlson@bolest.se
Daisy Wheel, Sverige
60 års erfarenhet och innovation har lett fram till den helautomatiska maskinen Daisy Wheel. En maskin som kan komma att revolutionera lackeringsverksamheten i Skandinavien. När lackerare ska dosera färgen själv är det lätt hänt att det kommer för mycket av något pigment. Det händer ofta att man blandar mer färg än man verkligen behöver. Daisy Wheel gör detta till ett minne blott. Daisy Wheel doserar alltid korrekt til 100%. Många gånger bättre än vad man kan göra vid en manuell dosering. Dessutom spar Daisy Wheel tid och frigör tid till annan viktig verksamhet i lackeringsverkstaden. Daisy Wheel är intressant för stora och medelstora lackeringsverkstäder. Blandar ni fler än 8 kulörer om dagen kan detta bli en riktig bra affär för er. Ni kommer spara både tid och material. Troligtvis kommer man kunna prata om före och efter Daisy Wheel i lackeringsbranschen. Så revolutionerande är den.
Wheel Doctor, Sverige
Wheel Doctor När du vill: ◾Högglans polera aluminiumfälgar ◾Lackera aluminiumfälgar ◾Glanssvarva fälgar WheelDoctor används för att restaurera fälgar med lättare skador. WheelDoctor ger ett förvånansvärt bra resultat även med en kort tidsinsats.

Kontakter

Stefan Ivarsson
Försäljningsansvarig
0340-20 11 01
Martin Jonsson
0340-201117

Filmer

WheelDoctor-Konceptet! Används för att restaurera fälgar med lättare skador, WheelDoctor ger förvånansvärt bra resultat även med en kort tidsinsats.

WheelDoctor-Konceptet! Används för att restaurera fälgar med lättare skador, WheelDoctor ger förvånansvärt bra resultat även med en kort tidsinsats.
Daisy WHEEL spar både tid och material och är en produkt som sannerligen kommer revolutionera lackeringsverksamheten

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser