ONSDAG 04 AUGUSTI 2021
Följ oss i sociala medier
Postadress
Fågelviks­vägen 9 A Plan 8
14553 Norsborg
Besöksadress
Fågelviks­vägen 9 A Plan 8
14553 Norsborg
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556307-5844
Grundat: 1932
Anställda: 26
Välkommen till Cyklop AB!

Cyklop AB är en av de ledande leverantörerna i Norden av system för lastsäkring. På den Nordiska Marknaden, marknadsför och säljer vi maskiner, förbrukningsmaterial, märkutrustning, reservdelar, service och tillbehör.
Cyklop AB ingår i en internationell koncern med strategiskt placerade produktionsenheter. Cyklop har funnits sen 1912 och i Sverige sen 1932.

I vårt breda sortiment ingår olika typer av maskiner och förbrukningsmaterial. När det gäller bandningsmaskiner tillhandahåller vi både maskiner för plastbandning samt stålbandning vi säljer manuella, semi-automatiska samt hel-automatisa maskiner. Maskinerna är avsedda för bandning inom alla typer av industrier som sågverks-, stål-, livsmedels- och övrig industri.

Produkt-portföljen av sträckfilmsmaskiner är en av Europas bredaste! Vi tillhandahåller de flesta typer av maskiner för sträckfilmning. Vi har egen produktion i Sverige viket borgar för hög kvalité och korta leveranstider.

Inom vår koncern producerar vi även förbrukningsmaterial såsom Polyester (PET) samt Polypropylen (PP) och där vi inte har egen produktion arbetar vi sen många år med de ledande Europeiska producenterna vilket borgar för bra priser och hög kvalité.

Cyklop har en egen rikstäckande serviceorganisation samt reservdelsförsörjning vilket innebär att Ni som kund minimerar stillestånd.

Cyklops långa erfarenhet av maskiner och förbrukningsmaterial borgar för att våra kunder har den mest ekonomiska förpackningslösningen utan att laststabiliteten och säkerheten äventyras. Vi säkerställer att Erat gods anländer oskadat till Era kunder.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

Atlanta Stretch, Italien (Generalagent)
Sträckfilmsmaskiner
Cyklop Teknik AB, Sverige
Producent av sträckfilmsmaskiner

Kontakter

Claes Winblad
Produktchef
0709-400055
Björn Larsson
Försäljningschef
08-503 05 317
Maria Eleftheriadis
08-50305342
Per-Anders Trollsfjord
VD
08-50305310