DAN Tech & Racing AB

Postadress
Lundgrens Väg 1 D Daniel Andersson
46830 VARGÖN
Besöksadress
Lundgrens Väg 1 D
46830 VARGÖN
Region
Vänersborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
559181-7100
Grundat: 2018
Anställda: 1-4
Välkommen till DAN Tech & Racing AB!

Vi hjälper dig med allt inom cnc-teknik. Söker du någon som kan hantera allt från programmering till support är vi rätt företag för jobbet. Vi utför även maskinell bearbetning.

Vi kan till exempel assistera vid inkörning eller driftsättningar av både nya produkter och nya maskiner direkt på plats.

Vi erbjuder dig som kund en rad tjänster inom CAD/CAM, vi använder oss av CAD/CAM systemet Siemens NX. Dessutom har vi goda kunskaper inom flera olika styrsystem som Siemens, Heidienhein och Fanuc. Kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer.

Vi utför även 3D-Scanning för mät och verifierings metod, samt 3D-Scanning till solid 3D-Modell (Reversed engineering) med hjälp av vår 3D-scanner HandySCAN Black Elite från Creaform.

I vår maskinpark kan vi utföra i stort sett all maskinell bearbetning så som serie tillverkning eller prototyper efter dina önskemål. Vi utför även fiberförstärkt 3D-printing

Vi har alltid en nära dialog med dig som kund och är av åsikten att det mesta går att lösa med en rak, ärlig och tydlig kommunikation. Givetvis strävar vi alltid efter att leverera en hög kvalitet i allt vi tar för oss.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Daniel Andersson
0735-13 60 99