Postadress
Fabriks­gatan 8
54157 Skövde
Region
Skövde
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556123-0268
Grundat: 1949
Anställda: 9
Välkommen till Formec Teknik AB

Idag konstruerar och tillverkar vi formar för artiklar du återfinner hos bland annat bilar, traktorer, lastmaskiner, lastbilar, bussar, möbler och medicinsk utrustning. Det är artiklar i olika plastmaterial, gummi, kolfiber, kompositer, plåt och filtmaterial.

Vi har stor erfarenhet att arbeta kunder som har höga krav på kvalitet, leveranssäkerhet och med en stor bredd av olika processer, som till exempel Volvo, MSK Plast och Kinnarps.

Ett material där Formec är en av största formtillverkarna i Europa är DCDP. Det är artiklar såsom huvar, grillar, sidopaneler, takspoilers och stänkskärmar. Som du hittar på exteriöra detaljer för bland annat lastmaskiner, traktorer, dumpers, grävmaskiner med flera andra entreprenadmaskiner.

Vi utför även legobearbetning för alla tänkbara behov. Med hög precision utför vi långhålsborrning, formfräsning och annan bearbetning enligt era önskemål. I vår kompletta maskinpark med möjligheten att bearbeta stora detaljer utan onödiga uppspänningar kan vi leverera hög precision och korta leveranstider.

Vi deltar i tidigt skede med vår erfarenhet till utformning av artiklar och formverktyg för att bidra till ett optimalt resultat för våra kunder.
Välkomna att kontakta oss
Med vänliga hälsningar
Sture Åkesson

Certifieringar

ISO 9001:2000

Kontakter

Mikael Lundqvist
0703308053