GRW Produkter AB

Postadress
Lörans­vägen 19
86240 Njurunda
Besöksadress
Lörans­vägen 19
SE-86240 Njurunda
Region
Sundsvall
Västernorrlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556813-6948
Grundat: 1962
Anställda: 2
Välkommen till GRW Produkter AB

Fem decennier
GRW Produkter AB startades 1962 som mekanisk verkstad för konstruktion och tillverkning av produktionsverktyg och specialmaskiner av bröderna Göran och Rolf Westerlund.

Under hösten 2010 genomgick företaget ett ägarbyte och generationsskifte. Ny ägare för GRW Produkter AB blev Fredrik Paulsson, som driver företaget i traditionell anda.

Affärsidé
Vår affärsidé är att på den europeiska marknaden, för industri och forskning, erbjuda konstruktion samt tillverkning av specialanpassad produktionsutrustning, industriella hjälpmedel och verktyg.

Grundtanken är att genom ett nära samarbete med våra uppdragsgivare erbjuda kompletta lösningar och produkter från konstruktion till produktion. Vi har en helhetssyn där dokumentation, ritningsunderlag, reservdelar och rådgivning ingår som en självklar del i vår verksamhet.

För att upprätthålla en bra kvalitet och göra våra kunder nöjda håller vi oss alltid uppdaterade inom branschnyheter och utbildar personalen kontinuerligt.

Export
Vi exporterar våra produkter till Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Belgien och Frankrike. Vill du komma i kontakt med våra återförsäljare hittar du dem här.

Välkommen att kontakta oss!

Senaste annonser från GRW Produkter AB

Se alla företagets 1 annonser »

Kontakter

Fredrik
(+46) 70 244 67 21