LÖRDAG 24 AUGUSTI 2019
Postadress
Norra Mäinge
26176 Asmundtorp
Besöksadress
Norra Mäinge
SE-26176 Asmundtorp
Region
Landskrona
Skåne län
Sverige
Orgnr:
556155-2141
Grundat: 1971
Anställda: 4
Välkommen till Guneverken AB!

Vi utför glaskuleblästring, zinksprutning och målning.

En god och väl utfärd underbehandling för korrosionsskydd är en god investering och ger extra livstid åt dina investeringar.

Blästring och målning ger ett gott korrosionsskydd under mer än 10 år, även i svåra miljöer.

Med mellanliggande zinksprutning ökas korrosionsskyddet till många tiotals år. Det blir en investering istället för bara en kostnad.

Guneverken arbetar för er som vill ha varaktig ytbehandling av nytt och äldre. Vi har kunskapen och resurserna att ge högsta korrosionsskydd för nya produkter och restaurera gammalt och ge det förnya liv i årtionden framöver.

Vi gör blästring, zinksprutning och efterföljande målning i valfri kulör. Det förbättrar utseendet och ökar livslängden på stålkonstruktioner.


Blästring

Blästring är den mest effektiva metoden att avlägsna rost, glödskal och fettrester och ger den bästa fästgrunden för efterföljande ytbehandling. Efter blästring kan behandlingen antingen ske med en betande grundfärg för optimal vidhäftning mellan stålet och ytfärgen. Ytfärgen kan läggas på i ett eller flera lager för att ge ökad motståndskraft mot väder och vind, aggressiva miljöer och mekaniskt slitage. Metoden ger ett mycket gott skydd mot korrosion.

Guneverken har sedan mänga år utfört blästring och blästring och zinksprutning med ibland efterföljande målning åt många bil- och mc-entusiaster. Med varsam hand har delar till ovärderliga fordon fått en återställande och konserverande behandling och förvandlats till prisbelönta utställningsfordon.

Glaskuleblästring

Glaskuleblästring innebär att ytan blir såväl polerad som rengjord. Kulorna slipar bort ytbeläggningar och plattar till mikroskopiska upphöjningar utan att skära ner på djupet i materialet. Metoden är därför perfekt när du vill ha en mycket jämn och fin yta. Metoden fungerar utmärkt på rostfritt, glas, och aluminium.

Zinksprutning

Specialtillverkad zinktråd matas genom en spruta av ett reglerbart luft- eller el drivet matarverk. Vid munstycket smälts därefter tråden av en gaslåga. En kraftig ström av tryckluft finfördelar den smälta metallen och slungar partiklarna med stor hastighet mot arbetsstycket.Tack vare tryckluften kyls både droppar och ytskikt. Arbetsstycket värms därför vanligtvis inte mer än ungefär 200 grader. Metoden ger en suverän ytbehandling som skyddar materialet i många år. Det går bra att måla den zinkade ytan, men den kan även lämnas som den är.

Målning

Efter blästring kan behandlingen antingen ske med en betande grundfärg för optimal vidhäftning mellan stål och ytfärg. Denna
kan läggas på i ett eller flera lager för att ge ökad motståndskraft mot vind, regn, aggressiva miljöer och mot mekaniskt slitage.


Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Andreas Norstedt
0418-43 23 18

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser