SÖNDAG 09 MAJ 2021
Följ oss i sociala medier
Postadress
Mallanköpinge­vägen 9
23134 Trelleborg
Besöksadress
Mallanköpinge­vägen 9
23134 Trelleborg
Region
Trelleborg
Skåne län
Sverige
Orgnr:
556521-1314
Grundat: 1995
Anställda: 4
Välkommen till Hydraulpartner i Sverige AB

Hydraulpartner AB är ett dotterbolag till Olsons Maskinservice AB och arbetar med kontraktsservice, reparationer och ombyggnader av alla typer av hydraulmaskiner med fokus på pressar. Även cylinderrenovering.

Vi jobbar i hela Sverige med hydraulpressar och övriga hydraulutrustningar, inget jobb är för stort eller för litet för oss.
Flyttning av pressar är ännu en del i vårt bolag och där det är aktuellt använder vi oss av en pressvagga som klarar 100ton för en smidig läggning av pressen och vidare transport.

Jag heter Rikard Larsson, är stationerad i Trelleborg och är VD och delägare i Hydraulpartner AB. Med min bakgrund som underhållsansvarig inom plåtbearbetande industri i över 15 år, med stor erfarenhet som beställare av service för både förebyggande underhåll och akuta reparationer, har jag en bestämd uppfattning om vilka krav som ska ställas på ett serviceföretag.

Dessa krav kan sammanfattas med hög kompetens, korta inställelsetider och låga omkostnader.

Med dessa krav som röd tråd i vår organisation och med Olsons Maskinservice som trygg partner och delägare är jag övertygad om att vi har ett intressant erbjudande inom området hydraulservice, reparation, ombyggnad och maskinflyttning.

Vi ser fram mot vidare kontakter med Er.

Med Vänlig Hälsning

Rikard Larsson
Hydraulpartner AB

Agenturer

Hursan pres, Turkiet (Generalagent)
Tillverkare av hydrauliska pressar, verkstadspressar, produktionspressar, kundanpassade pressar

Kontakter

Rikard Larsson
VD
0702-92 78 72

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser