TORSDAG 06 MAJ 2021
Följ oss i sociala medier
Postadress
Marsättra­vägen 13
18463 Åkersberga
Besöksadress
Marsättra­vägen 13
18463 Åkersberga
Region
Österåker
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556685-8816
Grundat: 2005
Anställda: *
Välkommen till KAROB AB!

Vi har som målsättning att tillgodose VVS-branschens behov av tryckhållning, expansion, avgasning och spädvattenmatning. KAROB AB är firma Anton EDER GmbH:s representant i Sverige, Danmark och Finland. EDER är ett innovativt och framgångsrikt företag vars produkter är marknadsledande inom bl.a. avgasning, tryckhållning samt expansion av värme-, återvinnings- och kylsystem i energicentraler.

Med en EDER produkt rätt dimensionerad och installerad i systemet avhjälps alla luftrelaterade problem som tex dålig energiöverföring, korrosion, oljud, onödigt slitage på rördelar/armaturer, ojämn värme/kyla samt försämring av köldbärarmedier.
Ett avgasat systemmedia bär mer energi vilket kan påverka driftskostnaden betydligt! Definitionen för ett avgasat media är mindre än 0,1mg syre/liter. EDER har låtit oberoende laboratorium kontrollerat och dokumenterat att produkterna klarar denna avgasningskapacitet och det är vi ensam om på marknaden. Så avgasning är ej att förväxla med avluftning och det är ett relativt okänt begrepp i den svenska VVS-branschen trots det faktum att den minsta gemensamma nämnaren för problem i värme- och kylsystem oftast är luft, såväl fritt som bundet. Så här kan man göra en hel del besparingar samt att livslängden på hela systemet förlängs.

Vi presenterar här kostnadseffektiva produkter och lösningar med hög kvalitet, upp till 10 års garanti och lång livslängd som passar samt behövs i alla typer av energisystem/fastigheter. De motsvarar alla de krav som går att ställa på just tryckhållning, expansion, avgasning och spädvattenmatning enligt bl.a. EN12828. Produkterna utnyttjar de av EDER patenterade systemen EAC och elko-mat, för tryckhållning och expansion tillsammans med avgasning, avslamning och kontrollerad spädvattenmatning. Produkterna kan kombineras och skräddarsys efter behovet.

KAROB AB har mycket lång erfarenhet samt stor expertis inom detta ”segment”. Vi har arbetat framgångsrikt med EDER och produkterna sedan 1993 i Sverige så det finns gott om referenser, allt från Nya Karolinska Sjukhusets huvudenergicentral till enstaka BRF. Vi tillhandahåller även vattenanalyser och övriga tjänster inom området.

Välkommen att kontakta oss!Agenturer

EDER Expansionsteknik, Österrike (Generalagent)
Firma Anton EDER GmbH tillverkar expansions och avgasningsteknik för små till mycket stora anläggningar. Tekniken är marknadsledande med absolut bästa kapacitet när det gäller avgasning samt extremt låga driftkostnader

Certifieringar

AAA

Kontakter

Håkan Carls
08-4466355

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser