Kimo Instrument AB - industritorget.se
TORSDAG 13 AUGUSTI 2020
Följ oss i sociala medier
Postadress
Uggledals­vägen 15
42740 BILLDAL
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556663-3169
Grundat: 2004
Anställda: 9
Välkommen till Kimo Instrument Sverige AB

Kimo Instrument säljer mätinstrument för industri, VVS och bygg. Exempel på instrument i vårt sortiment är: Fuktmätare, tryckmätare, värmekamera, avståndsmätare, temperaturmätare, varvtalsmätare, ljudmätare, luftflödesmätare, lufthastighetsmätare, fuktgivare, temperaturlogger, fuktlogger, CO2-mätare m m.

Alla våra produkter finns i vår webshop som ständigt uppdateras med nyheter. Här kan ni beställa era produkter och få leverans inom 24 timmar samt betala med faktura eller kort, vad som passar er bäst. Där finns även övrig information om utbildningar, våra event och annan information om företaget samt en chat där ni kan skicka frågor om sådana uppkommer.

Hämtlager finns i Kungens Kurva, Stockholm. Parkering precis utanför huset så det ska vara enkelt och smidigt för våra kunder. Beställ i webbshopen och kom förbi och hämta varorna hos oss. I Stockholm ligger även vårt kalibreringslab. Lämna ert instrument på plats eller skicka det till oss.

Kontakta oss - Vi hjälper dig välja rätt instrument!

Agenturer

CS Instruments, Tyskland (Generalagent)
CS Instruments är ett tyskt tillverkningsföretag som är specialiserade på produkter för tryckluftssystem. I sortimentet finns produkter för flödesmätning, daggpunktsmätning, tryckmätning i tryckluftssystem. CS Instruments energiloggersystem är anpassade för energiövervakning enligt ISO 50001.
FLIR, Sverige
FLIR Systems är världsledande tillverkare av värmekameror. Produkter används och gör nytta inom mängder av applikationer runt om i världen. Som pionjär på marknaden för kommersiella värmekameror har FLIR levererat kameror till forskning, industri, polismyndighet och militär i över 50 år. Från förebyggande underhåll, tillståndsövervakning, icke-förstörande provning, forskning och utveckling, medicinsk vetenskap, temperaturmätning och termiska tester till polisarbete, övervakning, säkerhet och processkontroll erbjuder FLIR marknadens bredaste utbud av värmekameror såväl för nybörjare som för proffs. Med en väl utbyggd representation och många års erfarenhet bakom sig, erbjuder FLIR sina kunder oöverträffad service, marknadens bästa tekniska supportprogram och utbildning i världsklass för värmekameror och IR-system.
KIMO, Frankrike (Generalagent)
Kimo tillverkar och säljer mätinstrument för professionell användning inom industri och VVS, och har gjort så i 30 år. Tillverkning sker i huvudsak i Kimo:s ISO-certifierade fabrik i Frankrike. Alla komponenter och sensorer är av mycket hög kvalitet och varje instrument genomgår omfattande datoriserade tester för att garantera angiven noggrannhet. Spårbara kalibreringscertifikat medföljer instrumenten som standard.
Protimeter, USA
Protimeter är en av väldens största tillverkare av fuktmätare till byggindustrin. Genom ett stort sortiment av instrument och tillbehör så finns det produkter för alla behov när det gäller mätning av materialfukt, fuktkvot och fuktindikering för lokalisering av fuktskador i byggnader. Protimeter är väl beprövade instrument och produkterna är välkända för att ge pålitliga och noggranna mätresultat.

Kontakter

Stefan Bengtsson
VD
08-556 466 00
Info@kimo.se
031-13 49 80
Ronja Geel
Digital Marketing Manager
08 556 466 09

Filmer

Protimeter Surveymaster - Mät fuktkvoten i trä eller den relativa fuktigheten i betong, kakel m.m.

Protimeter Surveymaster - Mät fuktkvoten i trä eller den relativa fuktigheten i betong, kakel m.m.
VT110 Varmtrådsanemometer - Mäter hastighet och temperatur

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser