Kvänums Järn och Maskin AB

Postadress
Tegelbruks­gatan 4
53530 Kvänum
Besöksadress
Tegelbruks­gatan 4
SE-53530 Kvänum
Region
Vara
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556465-1890
Grundat: 1976
Anställda: 9
Välkommen till Kvänums Järn AB!

Det lilla samhället Kvänum är beläget mitt på Varaslätten bland traktorer, rapsfält och betande kossor. Utsikten är ändlös eftersom allt, precis som uttrycket "Varaslätta" låter påskina, är totalt platt!
Det är nu åtskilliga år sedan Kvänum fick sin alldeles egen järnhandel. Och här, på Tegelbruksgatan 4 i industritäta Kvänum finns vi, Kvänums Järn, än idag.

Sedan Ingvar Johansson tog över företaget 1976 har han utvidgat järnhandelns verksamhet från att enbart sälja mer traditionella varor såsom borrmaskiner och bult till att även omfatta produktion och försäljning av bland annat elverk och kompressorer. Vårt eget märke heter KVM-elverk och eftersom de tillverkas på företaget kan vi garantera en hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. KVM-elverk tillverkar vi med en styrka som sträcker sig mellan 0,7 kw till 105 kw.

Under 2015 såldes företaget till Niklas Karlsson och Fredrik Lindkvist.
Vår nuvarande klassiska järnhandel samt tillverkning och försäljning av elverk fortgår precis som vanligt. Men vissa kompletteringar av vårt produktutbud har skett och kommer att ske framöver.

Under vintern 2015/2016 har hela verksamheten genomgått en flytt till större och rymligare lokaler för att underlätta den fortsatta utvecklingen av företaget. Vi finns kvar i Kvänum, fast numera på Tegelbruksgatan 4. Telefonnummer samt mejladresser är densamma.

Kvänums Järn AB är även återförsäljare till Lindab. Det innebär att vi har utökat vår försäljning till att även innefatta bland annat: takavvattning och tak & väggplåt. Kontakta Fredrik Lindkvist för mer info. Tel: 070-799 66 85.

På Kvänums Järn jobbar idag nio anställda i egna lokaler. Vi har öppet vardagar mellan 7.00 till 17.00 och då är du välkommen att ringa för information och rådgivning på 0512-930 55.
Du kan även maila oss på info@kvanumsjarn.se.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

ENDRESS, Tyskland
GENMAC, Italien
SDMO, Frankrike
SINCRO, Italien

Certifieringar

AAA

Kontakter

Niklas Karlsson
-