Postadress
Ånaryd 2, Ölmstad
56393 Gränna
Besöksadress
Ånaryd 2, Ölmstad
56393 Gränna
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556191-7120
Grundat: 1976
Anställda: 37
Välkommen till LALMEK Hydraulics AB!

Vi är ett tillverkningsföretag som konstruerar och ritar egna produkter, men vi utför även legotillverkning.

Lalmek Hydraulics startade verksamheten på 70-talet och har sedan dess varit en innovativ kraft inom industriell hydraulik och mekanik.

Verksamheten är koncentrerad till anläggningen i Ölmstad mitt emellan Gränna och Jönköping. Vårt geografiska läge gör att vi inom 3 timmar når 80% av Sveriges befolkning, från Malmö i Söder till Göteborg i väster och Stockholm i Norr.

Vi jobbar integrerat och prestigelöst med kunderna för att träffsäkert skapa effektiva och driftsäkra lösningar. Lalmek Hydraulics är ett företag som värnar om goda och långsiktiga relationer med våra anställda, våra affärspartners och vår omgivning. Etik, affärsmoral och omtanke om miljön är värden som alltid stått högt upp på företagets agenda.

På Lalmek Hydraulics finns det både egenutvecklade och inköpta komponenter som enkelt integreras i kundunika system. Vår servicegrad är unik i branschen tack vare vårt stora lager. Vi erbjuder korta ledtider och snabba leveranser av hydraulik, både för standardkomponenter och kundanpassade hydraulaggregat och cylindrar.

Med oss växlar du fullt ut hydraulikens kraft och möjligheter.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Anders Jarl
Säljare industrihydraulik
036-522 00