SÖNDAG 09 MAJ 2021
Följ oss i sociala medier
Postadress
Kungs­gatan 48
34131 Ljungby
Besöksadress
Kungs­gatan 48
34131 Ljungby
Region
Ljungby
Kronobergs län
Sverige
Orgnr:
556785-7858
Grundat: 1974
Anställda: 7
Inriktning mot verktygsframtagning. Vi har en lång erfarenhet inom verktygstillverkning. Detta är företagets ursprung. Specialområden är tillverkning av rörbockningsverktyg och tillbehör såsom kap-, svets- och kontrollfixturer. Vi utvecklar och tillverkar även vakuumformningsverktyg och övriga formverktyg. Vi har en mycket modern och ändamålsenlig maskinpark och moderna hjälpmedel för design (Solidworks) och CNC beredning (MasterCam)

Vi har en lång och gedigen erfarenhet gällande verktygsframtagning. Denna har vi skaffat oss under de senaste 25åren och vi har ständigt uppgraderat våra processer och våra maskinpark för att möta våra kunders krav och önskemål. Våra specialområden inom verktygstillverkning.

Företaget startades i mitten av 1970 talet med tillverkning av rörformningsverktyg till ett lokalt förtag som tillverkar avgassystem till fordonsindustrin. Vi arbetar fortfarande med denna kund. Under årens lopp har vi därför tillverkat många olika sorters verktyg för rörbockning. Vi tillverkar även fixturer för kapning av rör, svetsfixturer, kontrollfixturer samt läcktestutrustningar. Vi kan erbjuda alla tjänster från konstruktion till tillverkning. Vi vågar påstå att få företag har den kompetens som vi har inom detta område. Testa oss gärna.

Vi erbjuder kompletta lösningar från idé till färdig produkt. Vi designar verktygen i Solid Works. Efter tillverkning av prototyper så kan vi snabbt provforma verktyget för att visa upp ett förslag för kunden. Efter godkänd prototyp tillverkas därefter produktionsverktyget. Vi är vana vid snabba ledtider.

Idag arbetar vi mycket med verktygsunderhåll och tillverkning av reservdelar. Vi kan också på kunds uppdrag tillverka kompletta verktyg. Ofta kommer kunden med ritningsunderlagen men kan även via samarbete med externa konstruktörer erbjuda konstruktion och tillverkning av kompletta verktyg.

Vi har en mycket modern och bred maskinpark i kombination med erfaret yrkesfolk vilket gör att vi har möjlighet att tillverka enstycksdetaljer och prototyper.

Vi är också vana i att arbeta med ett mycket brett spektra med olika material och hårdheter. Vi ombesörjer härdning och annan ytbehandling.

På kunds uppdrag kan vi lösa många problem och önskemål. Genom åren har vi byggt flera specialmaskiner och monteringslösningar för att förenkla våra kunders vardag.

Välkommen att kontakta oss.

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Mattias Håkansson
VD
0372 -828 38

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser