Lubrico Svenska AB - industritorget.se
LÖRDAG 05 DECEMBER 2020
Följ oss i sociala medier
Postadress
Ultrå 359
89691 Husum
Besöksadress
Ultrå 359
89691 Husum
Region
Örnsköldsvik
Västernorrlands län
Sverige
Orgnr:
556474-5155
Grundat: 1993
Anställda: 2
Välkommen till Lubrico Svenska AB!

Vi är ett oberoende företag som är specialicerat på utveckling och tillverkning av högkvalitativa smörjmedel för industrin och fordonsmarknaden.

KVALITETSUNDERHÅLL

Med ständigt ökande krav på färre produktions störningar, optimerad produktivitet och framför allt, maximerad lönsamhet har högkvalitativa smörjmedel blivit allt viktigare. Smörjmedel som har högre prestanda ger längre livslängd och förenklar underhållet, detta ger stora besparingar.

DOLDA KOSTNADER

Kostnaderna för ett bra underhåll består inte bara av det förhållandevis låga priset för själva smörjmedlet. Andra kostnader är mycket högre: Handhavande och lagerhållning Applicering och inspektion Energiförbrukning Destruktion av avfall Produktionsbortfall Stillestånd Dessa kostnader är normalt 40 gånger högre än kostnaden för själva smörjmedlet.

LÖSNINGEN

För maximala prestanda och bästa skydd under lång tid använder vi basoljor av absolut högsta kvalitet, normalt paraffin eller syntet. VÅRA SMÖRJMEDEL är konstruerade och sammansatta för att nå upp till högsta kvalitetsnivå och inte ner till ett lågt pris.

LÄGRE KOSTNADER

För att möta dagens höga krav producerar vi produkter med högsta prestanda som både sänker den totala driftskostnaden och skyddar dyrbara investeringar. Vår utvecklingsavdelning har resurserna och den tekniska kompetensen att konstruera och tillverka produkter för specifika behov.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Magnus Lundmark
Kontaktperson
0660-29 70 50

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser