SÖNDAG 18 APRIL 2021
Följ oss i sociala medier
Postadress
Oxelgrens­vägen 33
15242 Södertälje
Region
Södertälje
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
559101-4914
Grundat: Ej angivet
Anställda: 5
VI GÖR ALLT FÖR DIG SOM KUND!

Våra kunder är det viktigaste vi har, därför garanterar vi att göra allt för att du ska bli nöjd med oss som leverantör av din truck.

Vilka är vi?

JAC Forklift är en av världens största trucktillverkare och en del av JAC Motors. Med över 30000 anställda så tillverkas lastbilar, bilar samt truckar för materialhantering. JAC Motors har jobbat hårt i över 50 år för att uppnå hög kvalite samt den senaste tekniken på alla produkter.

JAC FORKLIFT SWEDEN

Vi på JAC Forklift Sweden har fått ansvaret att sköta den svenska marknaden. Hos oss hittar ni information om alla modeller av truckar samt reservdelar till dessa. Vi har ett rikstäckande servicenät där du som kund har möjlighet till service vart än du befinner dig i Sverige.

Agenturer

JAC Forklift Sweden, Sverige (Generalagent)
JAC - bra truckar till skäliga priser. Det självklara valet för den prismedvetne företagaren. JAC har allt ifrån små elektriska palldragare till stora dieseltruckar i programmet. Centrallager och försäljning av truckar och reservdelar finns hos Maskin & Truckex AB som är Svensk generalagent för JAC forklifts.

Kontakter

Magnus Östlund
070-316 65 74

Filmer

JAC FORKLIFT

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser