TISDAG 18 MAJ 2021
Följ oss i sociala medier
Postadress
Gesäll­vägen 1
54450 Hjo
Besöksadress
Gesäll­vägen 1
54450 Hjo
Region
Hjo
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556339-0359
Grundat: 1983
Anställda: 6
Välkommen till MKH i Hjo AB!

MKH är direktimportör av hela sortimentet från FIMAP.
Ett komplett utbud av effektiva och innovativa städmaskiner från en av Europas ledande tillverkare.
Detta innebär för dig som kund att alla dyra mellanhänder tas bort, och prisnivån blir mycket intressant för marknaden.

Vi marknadsför det mesta inom städprodukter, från enkla städmoppar till avancerade åkbara städmaskiner. Vi tillhandahåller även slitdelar till skur- och sopmaskiner. Alla produkter säljs till mycket konkurrenskraftiga priser.

Något av en specialitet för oss har blivit att hyra ut maskiner till olika brukare. Städbolag, industri, butiker, kommuner med mera finns bland våra kunder. Maskinerna funktionshyrs av våra kunder. För mer information, se under fliken Hyr din maskin.

Företaget är sedan starten beläget i småstadsidyllen Hjo vid Vätterns västra strand. Vi arbetar regionalt med försäljning och service av städmaskiner, vårt sortiment av slitdelar såsom skurborstar till skurmaskiner, borstar till sopmaskiner och dylikt säljs till kunder i hela landet.

MKH sysselsätter idag sex personer, som delar sin tid mellan kundservice och verkstadsarbete. Vår långa erfarenhet i branschen gör att du som kund kan känna trygghet i oss som leverantör.

Ända sedan starten 1983 har vi arbetat med tanken att kunna erbjuda kunderna ett kvalitetssortiment av städmaskiner och städprodukter. Vi finns till hands med snabb service och maskiner att låna ut vid ”snabba ryck”. Vårt kvalitetssortiment lönar sig i längden.

Certifieringar

AAA

Kontakter

Magnus Gustafsson
Företagsledning
0708310199

Filmer

MMG

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser