ONSDAG 12 MAJ 2021
Följ oss i sociala medier
Postadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Besöksadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Region
Luleå
Norrbottens län
Sverige
Orgnr:
556505-5158
Grundat: 1991
Anställda: 11
Nevo Maskin startades 1991 av Sixten Niemelä. Under företagets tidiga år bestod verksamheten av försäljning och demontering av entreprenadmaskiner samt försäljning av reservdelar. Från början var det enbart Sixten som var involverad, men senare började även sönerna Niklas och Rickard att jobba i företaget. Niklas började i verkstaden och Rickard i lagret. Idag har Niklas tagit över som VD och Rickard har stenkoll på ekonomin.

Verksamheten har utvecklats mycket sedan starten. Vi har nästan helt gått ifrån demontering och handlar inte längre med entreprenadmaskiner. Våra specialiteter är reparation, renovering och nytillverkning av hydraulcylindrar i alla storlekar.

I vår stora verkstad sköter vi reparationer och service av entreprenadmaskiner. Vi har ett omfattande reservdelslager och bra leverantörer som hjälper oss vid behov. Problemlösning är en av Nevo Maskins stora styrkor, vi löser det mesta som kan gå fel i en entreprenadmaskin. Från att ha varit ett enmansföretag är vi idag elva medarbetare som tillsammans gör livet lättare för maskinägare runt om i Sverige och övriga Norden.

Vår affärsidé är att glädja och hjälpa maskinägare och entreprenörer med reservdelar och förstklassig service.

Vår vision är att 2024 vara det självklara valet i Norrland för den som behöver hjälp med reservdelar, service och reparationer av entreprenadmaskiner.

Kontakter

Niklas Niemelä
VD
0920-25 16 00
Sixten Niemelä
0920-25 16 00

Filmer

Hydraulic cylinder assembly

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser