Postadress
Fredriksbergs­gatan 2
57392 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556650-6498
Grundat: 2004
Anställda: 38
OEM Motor AB


OEM Motor AB grundades 1 januari 2004 och är ett helägt dotterbolag till OEM International AB.

Verksamheten startades och bedrevs tidigare som ett affärsområde i OEM Automatic och vi har mer än15 års erfarenhet av försäljning av motorer och transmissionskomponenter. September 2010 förvärvade OEM International All Motion Technology AB. Sedan början av 2011 är all verksamhet integrerad i OEM Motor AB.


OEM Motor har sitt huvudkontor och lager i Tranås, men även ett i Hultsfred.

Vårt produktsortiment har vi utvecklat sedan starten och idag kan vi erbjuda produkter inom, Drivelektronik - Motorer och växlar - Kuggremstransmissioner - Linjära produkter.

Hela vårt produktsortiment finns på vårt Logistikcenter i Tranås. Produkter på lager kan vi leverera iväg samma dag om vi har beställningen före kl 15,30.

En viktig del i vårt erbjudande är att kunna erbjuda komponenter, från hela vårt sortiment eller kundunika produktlösningar. Vi har en egen avdelning som arbetar med montage och förädling av vårt sortiment. Här kan vi tillsammans med kund ta fram en kundunik produktlösning som underlättar både administrativt och tillverkningsmässigt.

För oss är det viktigt med tydlighet när vi driver projekt. För att säkra en bra kommunikation med rätt förväntningar upprättar vi en Projektplan. I planen finns all den information med handlingsplan och vem som är ansvarig för de olika steg som skall gås igenom under projektet.

Som ytterligare stöd finns vår Kundsupport tillgänglig under kontorstid, som kan svara på tekniska frågor, priser och leveransinformation.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra vår hemsida. Idag har vi ett enastående produktsök som underlättar att hitta de produkter som finns i vår produktdatabas. Vi utvidgar löpande CAD möjligheten att ladda hem CAD ritningar från hemsidan. Målsättningen är att successivt lansera nya funktioner som skall underlätta arbetet med alt som innefattar produkt, teknisk information, logistik etc.

Agenturer

Gates, Sverige
Kuggremmar för hög draglast.

Certifieringar

ISO 14001:2008 – ISO 9000:2000

Kontakter

Therese Wagnström
Marknadschef
+46 (0)75-242 44 22
JONAS NYSTRÖM
Affärsområdeschef
075-242 44 34
MICHAEL FRIDLUND
Affärsområdeschef
075-242 41 47