LÖRDAG 16 DECEMBER 2017
Postadress
Gamla Värmdövägen 2
13137 Nacka
Besöksadress
Gamla Värmdövägen 2
13137 Nacka
Region
Nacka
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556318-0065
Grundat: 1988
Anställda: 6
Välkommen till Solidmakarna AB!

Vi hjälper Ert företag att öka sin vinst genom att erbjuda 3D-CAD programmet IRONCAD.
IRONCAD är en extremt flexibel och snabb-jobbad lösning för produktutveckling och kundanpassning. IRONCAD spar pengar både i investering, upplärning och användning jämfört med traditionella 3D-lösningar. För många företag halveras utvecklingskostnaden med IRONCAD.
Ingen vill bli lurad att "köpa grisen i säcken" så därför ingår naturligtvis fri utbildning och komplett testlicens innan köp.
Utbildningsmaterialet är världens bästa för 3D- CAD.

Vi vet att IRONCAD fungerar bättre än traditionella 3D system för generell maskinkonstruktion. Dels eftersom våra kunder säger det och dels för att vi själva har använt IRONCAD i vår tidigare verksamhet som konsulter inom konstruktion. Denna bakgrund är även en avgörande fördel för er som kund att välja oss som leverantör då vi förstår ert behov och pratar samma språk.
Detta gör även att utbildning och support håller erkänt god klass!

Vi erbjuder även helhetslösningar med PDM och FEM-analysverktyg.

Solidmakarna erbjuder 3D skrivare från ZYYX!
Skrivarna har en generellt en bättre pålitlighet och färre problemutskrifter än vanliga skrivare. Dessutom finns material som kolfiberförstärkt nylon! Det gör att ni får mycket starka delar som kan användas i era konstruktioner.
Besök gärna oss för att se det senaste inom tekniken.

Vi är verksamma över hela landet och har kontor i Stockholm och Sundsvall. Bland våra över 1 000 kunder finns Husqvarna, Volvo, Festo, Stora Enso, Nefab, SKF, SMC Pneumatics, ABB och Ericsson.

Varmt välkommen att kontakta oss!

08-556 185 40 www.solidmakarna.se www.3dskrivare.se

Senaste annonser från Solidmakarna AB

Se alla företagets 3 annonser »

Agenturer

DesigDataManager, Sverige
DesignDataManager (DDM) är en komplett PDM (ProductDataManagement) lösning. DDM är en äkta multiCAD lösning med tät integration till IRONCAD, SolidWorks, Inventor, Creo och SolidEdge! Och detta med samma flytande licens.
IRONCAD, Sverige (Generalagent)
IRONCAD är en mycket flexibel och kostnadseffektiv 3D CAD lösning för produktveckling.
Rhinoceros, Sverige
Rhinoceros är ett 3D CAD program för industridesign, ofta med önskemål om skapande av dubbelkrökta ytor.

Kontakter

Henrik Andersson
Kontaktperson
08-556 185 40
070-575 60 34
2017-12-15
Eluttag på DIN-skena för alla marknaderZenergy premiärvisade ZIP-BostäderK2A levererar och monterar första lägenheterna i VästeråsVolkswagens laddboxkampanj gav fler eldrivna bilarVi välkomnar Rhotex 325Invigning av nya lokaler för Mitsubishi Electric LundÖvik Energis vd nominerad till Årets ledareNy härdkylning säkrar norra Europas största kraftstation.Elhybrider har tagit över efter diesel hos ToyotaMaskinentreprenörens Teknikpris till SVABElva nya snabbladdare i DalarnaTyréns rekryterar expert inom stadsutveckling
2017-12-14
Rörmästarna Bendex utökar med FiberlaserEffektiv och sparsam tryckreglering1 miljon laddningar i E.ON nätverkCaverion och OKQ8 Scandinavia tecknar serviceavtal för över 450 anläggningarFrekvensomriktare har framgångsrikt testats på havsbottenIZF från SMC hjälper dig att ta kontroll över statisk elektricitetSmart on-line design av apparatskåpHögre elpriser i Sverige när Europa fasar ut koletSuperintelligent sensor läser av förpackningar med glansJohan Söderström, vd för ABB Sverige, utsedd till Årets Västmanlänning 2017Fem stjärnor till Toyota Yaris i Euro NCAPNu byggs Off grid-hus av Derome i SkellefteåMapei lanserar ett nytt Microcement på marknaden
Annonser