FREDAG 20 OKTOBER 2017
Postadress
Gamla Värmdövägen 2
13137 Nacka
Besöksadress
Gamla Värmdövägen 2
13137 Nacka
Region
Nacka
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556318-0065
Grundat: 1988
Anställda: 6
Välkommen till Solidmakarna AB!

Vi hjälper Ert företag att öka sin vinst genom att erbjuda 3D-CAD programmet IRONCAD.
IRONCAD är en extremt flexibel och snabb-jobbad lösning för produktutveckling och kundanpassning. IRONCAD spar pengar både i investering, upplärning och användning jämfört med traditionella 3D-lösningar. För många företag halveras utvecklingskostnaden med IRONCAD.
Ingen vill bli lurad att "köpa grisen i säcken" så därför ingår naturligtvis fri utbildning och komplett testlicens innan köp.
Utbildningsmaterialet är världens bästa för 3D- CAD.

Vi vet att IRONCAD fungerar bättre än traditionella 3D system för generell maskinkonstruktion. Dels eftersom våra kunder säger det och dels för att vi själva har använt IRONCAD i vår tidigare verksamhet som konsulter inom konstruktion. Denna bakgrund är även en avgörande fördel för er som kund att välja oss som leverantör då vi förstår ert behov och pratar samma språk.
Detta gör även att utbildning och support håller erkänt god klass!

Vi erbjuder även helhetslösningar med PDM och FEM-analysverktyg.

Solidmakarna erbjuder 3D skrivare från ZYYX!
Skrivarna har en generellt en bättre pålitlighet och färre problemutskrifter än vanliga skrivare. Dessutom finns material som kolfiberförstärkt nylon! Det gör att ni får mycket starka delar som kan användas i era konstruktioner.
Besök gärna oss för att se det senaste inom tekniken.

Vi är verksamma över hela landet och har kontor i Stockholm och Sundsvall. Bland våra över 1 000 kunder finns Husqvarna, Volvo, Festo, Stora Enso, Nefab, SKF, SMC Pneumatics, ABB och Ericsson.

Varmt välkommen att kontakta oss!

08-556 185 40 www.solidmakarna.se www.3dskrivare.se

Senaste annonser från Solidmakarna AB

Se alla företagets 3 annonser »

Agenturer

DesigDataManager, Sverige
DesignDataManager (DDM) är en komplett PDM (ProductDataManagement) lösning. DDM är en äkta multiCAD lösning med tät integration till IRONCAD, SolidWorks, Inventor, Creo och SolidEdge! Och detta med samma flytande licens.
IRONCAD, Sverige (Generalagent)
IRONCAD är en mycket flexibel och kostnadseffektiv 3D CAD lösning för produktveckling.
Rhinoceros, Sverige
Rhinoceros är ett 3D CAD program för industridesign, ofta med önskemål om skapande av dubbelkrökta ytor.

Kontakter

Henrik Andersson
Kontaktperson
08-556 185 40
070-575 60 34
2017-10-19
Schneider Electric lanserar ny brandlarmcentral för ökad kontroll och säkerhetMatpriserna är för höga i Sverige! Eller?Retursystem Byggpall minskar koldioxidutsläpp och avfallskostnaderFläktväggar hjälper Akademiska Hus i jakten på säker ventilation och energismarta lösningarGränslös Innovation Bryter Ny Mark i Västerås - Alla på PlatsSveriges Åkeriföretag - med i Fossilfritt SverigeTyréns är med och utvecklar ett hållbart Göteborg Knightec i Uppsala tredubblar kontorsytan med nya lokaler
2017-10-18
Moderniserade värmebehandlingsprocesserBoKlok är med och utvecklar helt nytt område i Gunsta, UppsalaRototilt tar automatiseringen till ytterligare en nivåFler vägar att köpa Acetec VentilationsaggregatNy serie från SMC optimerar ditt transportbandLennart Petersson tar rollen som tillförordnad VD och koncernchef på Assemblin. Preem tecknar nya transportavtal TePe expanderar i MalmöVedum lanserar ny digital produktguideNytt rekorduppdrag för Svevia i Norge
2017-10-17
Först i Skandinavien med ny kantpressen Xpert 80!Missa inte chansen att se Kardex Remstars nya LR35 live!Spännande nytillskott till Amada- familjenTre generationer av truckar i VedumMAXU Rail - temperaturregulator på din DIN-skenaVR Group tar hjälp av Toughbook för effektivare tåg- och järnvägsunderhållBridgestone utrustar nya Porsche Cayenne
Annonser