SÖNDAG 30 APRIL 2017

Solidmakarna AB

Postadress
Gamla Värmdövägen 2
13137 Nacka
Besöksadress
Gamla Värmdövägen 2
13137 Nacka
Region
Nacka
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556318-0065
Grundat: 1988
Anställda: 6
Karta
Välkommen till Solidmakarna AB!

Vi hjälper Ert företag att öka sin vinst.

Vi gör det genom att erbjuda 3D-CAD programmet IRONCAD vilket är en extremt flexibel och snabbjobbad lösning för produktutveckling och kundanpassning. IRONCAD spar pengar både i investering, upplärning och användning jämfört med traditionella 3Dlösningar.

Vi vet det eftersom våra kunder säger det och för att vi själva har använt detta i vår tidigare verksamhet som konsulter inom konstruktion. Denna bakgrund är en avgörande fördel för er som kund att välja oss som leverantör då vi förstår ert behov och pratar samma språk. Detta gör även att utbildning och support håller erkänt god klass!

Vi erbjuder även helhetslösningar med PDM och analysverktyg.

Solidmakarna erbjuder 3D skrivare från en av de absolut största aktörerna i branschen; 3DSystems. Vi kan minska era kostnader genom att erbjuda en optimal 3D-skrivarlösning för just ert behov. Vi vägleder er gärna! Besök gärna oss för att se det senaste inom tekniken.

Vi är verksamma över hela landet och har kontor i Stockholm och Sundsvall. Bland våra 100-tals kunder finns Husqvarna, Volvo, Festo, Stora Enso, Nefab, SKF, SMC Pneumatics, ABB och Ericsson.

Varmt välkommen att kontakta oss!

08-556 185 40 www.solidmakarna.se www.3dskrivare.se

Agenturer

3DSystems, Sverige
Solidmakarna erbjuder 3Dskrivare från 3Dsystems. Ett oslagbart brett program med en3Dskrivare för varje behov och budget!
DesigDataManager, Sverige
DesignDataManager (DDM) är en komplett PDM (ProductDataManagement) lösning. DDM är en äkta multiCAD lösning med tät integration till IRONCAD, SolidWorks, Inventor, Creo och SolidEdge! Och detta med samma flytande licens.
IRONCAD, Sverige (Generalagent)
IRONCAD är en mycket flexibel och kostnadseffektiv 3D CAD lösning för produktveckling.
Rhinoceros, Sverige
Rhinoceros är ett 3D CAD program för industridesign, ofta med önskemål om skapande av dubbelkrökta ytor.

Kontakter

Henrik Andersson
Kontaktperson
08-556 185 40
070-575 60 34
2017-04-28
FMV beställer ytterligare sjömålsrobotarVBG Group dubblar resultatetNy styrelseordförande för Xact Kapitalförvaltning ABUnik svensk storsatsning inom professionell gamingIKEA satsar 30 mnkr på socialt entreprenörskap i EtiopienNy medlemschef i SödraFörbättrat resultat för NCCObducat erhåller order från Fraunhofer – Heinrich Hertz Institute (HHI) i BerlinIngenjörens innovationer sparar miljonerSmart plattform digitaliserar industri och offentlig miljöSerneke bygger i HaningeCatella lanserar den första svenska fastighets-fonden som noteras på Nasdaq StockholmRiksomfattande kampanj om företagande
2017-04-27
MCS har utvecklat ett banbrytande integrerat säljstöd för uthyrningsbranschen - MCS CRM.Produktivitetsgiganten slår till och fyller tio!Installation av nytillverkad oljeavskiljare från GPA hos Preem i Markaryd!The Hermes Award till SchunkMiljoninvesteringen lönade sig: nu landar legoföretaget ny storaffärDet snurrar på bra för SKFHögre järnmalmspris lyfter LKABBufabs bästa hittillsStark inledning för Ovako8 svenska kommuner aktuella för Europas största batterifabrikIndustrigruppen spränger miljardvallenFörslövtillverkaren får order från Ghana
Annonser