Sop och Skurmaskiner i Småland AB

076 - 631 41 30
Ej aktiverad
Postadress
Repslagare­vägen 4
33153 Värnamo
Region
Värnamo
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
559057-0759
Grundat: 2016
Anställda: 2
Välkommen till Sop och Skurmaskiner i Småland AB

Servat, säkrat och garanterat rent.

Jag heter Goran Simic och har i snart 40 år jobbat med städmaskiner i någon form. För mig är ett perfekt slutresultat och en nöjd återkommande kund det bästa kvittot på att vi gör rätt. Därför jobbar vi bara med det bästa som marknaden kan erbjuda.

Vi är auktoriserad och stolt återförsäljare av Hakos sortiment av städmaskiner men hos oss hittar du dessutom begagnade städmaskiner, ett begrepp som innefattar skurmaskiner, sopmaskiner, dammsugare och polermaskiner. Helt enkelt maskiner som underlättar städning. Samtliga våra maskiner är fackmannamässigt genomgångna och servade. Vi har alltid ett rejält lager av maskiner som är tillgängliga för försäljning, eller leasing.

Vi jobbar mestadels över ett geografiskt område som omfattar Småland och Halland. Vi ser gärna att dina önskemål om maskininvestering ligger i linje och sammanfaller med de förutsättningar som råder i den eller de tänkta lokalerna.

Storlek och funktion på maskin är direkt avgörande för att vi ska kunna garantera ett perfekt slutresultat och därmed en nöjd kund.

Vi tummar varken på kvalité eller service. Aldrig någonsin!

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Goran Simic
076 - 631 41 30