Postadress
Box 38
31193 Långås
Besöksadress
Breås­vägen 12
31193 Långås
Region
Falkenberg
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556681-5022
Grundat: 1992
Anställda: 2
Välkommen till Svenska Eurovac AB
SVENSKA EUROVAC AB utför nyinstallationer, ombyggnader och service åt större och mindre företag samt offentlig sektor.

Vi arbetar som totalentreprenör i nära samarbete med arkitekter och konstruktörer för att ta fram funktionella lösningar när det gäller alla typer av centralsuganläggningar. Vi kan även fungera som din egen innovatör.

Som totalentreprenör kan vi hjälpa dig genom hela processen med:

PROJEKTERING – INSTALLATION – SERVICE

Projektering = Idéskisser, arkitektförslag och kostnadsförslag. Produktion = Genomförande, samordning, uppföljning av kostnad, tid och kvalitet. Färdigställande = Genomgång tillsammans med kund, relationshandlingar och slutbesiktning. Service = Förmånliga serviceavtal efter garantitidens utgång. SVENSKA EUROVAC AB grundades 1992 av Jari Leinonen (dåvarande Central Vacuum AB) och drivs än idag i privat regi.

Att arbeta i nära dialog med dig som kund har alltid varit viktigt för oss! Vi strävar efter ett långsiktligt samarbete, vilket gagnar dig som kund, då vi blir väl förtrogna med dina behov. Detta gör hela processen effektiv, både vad gäller kostnad och tid samt att minimera störningen i din verksamhet.

Alla installationer utföres av våra egna montörer eller av oss auktoriserade återförsäljare som garanterar funktionella centralsuganläggningar, oavsett objektstorlek.

Mångårig erfarenhet, kvalitet, leveranssäkerhet, tillgänglighet och miljötänkande har hos oss högsta prioritet, det har Ni som kund nytta av hos oss!

Vi har under de tio senaste åren specialiserats och utvecklats till en väl avvägd och fungerande enhet med huvudsäte i Falkenberg. Vår huvuduppgift är att erbjuda Er rätt utrustning när det gäller att förbättra arbetsmiljön och samtidigt effektivisera städningen inom en rad olika områden.

Vi erbjuder produkter avsedda för, allt från villor till den tunga tillverkningsindustrin.

Välkomna att kontakta oss !


Relaterade sökord

Filter, Fläktar, Sugslang, Utsug

Kontakter

Jari Leinonen
Ägare
0346-930 70