TISDAG 13 APRIL 2021
Följ oss i sociala medier
Postadress
Fågelsångs­vägen 14
18642 Vallentuna
Besöksadress
Fågelsångs­vägen 14
18642 Vallentuna
Region
Sollentuna
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556375-5098
Grundat: 1989
Anställda: 8
Välkommna till Svenska Pump AB,

-utvecklar Dina processystem!

”Vår affärsidé är att tillhandahålla industripumpar och maskinsystem med hög kvalitet till rätt pris. Med vår långa erfarenhet och applikationskunnande ger vi dig som kund bästa möjliga processutveckling och investeringsutbyte.”

Svenska Pump AB har en unik produktmix av industripumpar och fyllningssystem. Vi kan leverera allt ifrån en pump som industrikomponent till kompletta fyllningslinjer med allt från process till fyllning och förslutning. Med innovativa lösningar gör vi det svåra lättare.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

NAKAKIN, Japan (Generalagent)
Tillverkare av rostfria vingrotorpumpar för hög- eller lågviskösa vätskor. Hög precision och unika material gör pumpen driftsäker och noggrann. Vi har representerat Nakakin sedan 1994 och har mängder av installationer runt om i Sverige.
VERDERFLEX, Storbritannien (Generalagent)
Tillverkare av högkvalitativa slangpumpar för industriell miljö eller laboratorier. Klarar de flesta vätskor vare sig de innehåller stora partiklar eller är mycket slitande.
Verdermag, Belgien (Generalagent)
Tillverkar magnetdrivna centrifugalpumpar av plast. Pumparna är avsedda för användning inom industrier där aggressiva eller på andra sätt farliga media pumpas. Läckagefri drift gör pumparna mycket driftsäkra och säkerställer en ren miljö.
Verdermag GLOBAL, Storbritannien (Generalagent)
Tillverkar magnetdrivna centrifugalpumpar av syrafast material. Pumparna är avsedda för användning inom industrier där aggressiva eller på andra sätt farliga media pumpas. Läckagefri drift gör pumparna mycket driftsäkra och säkerställer en ren miljö. Även lämplig för pumpning av explosiva vätskor.

Certifieringar

AA – FR 2000

Kontakter

Nicklas Bergström
070 5379774
Thomas Bergström
VD/Försäljning
08-51173100

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser