Postadress
Bruks­gatan 1
24139 Eslöv
Besöksadress
Bruks­gatan 1
24139 Eslöv
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559197-1220
Grundat: 2019
Anställda: 2
Välkommen till Tangra AB

Tangra AB erbjuder produkter för industriellt bruk inom svetsning och skärning. Huvudsakligen är detta styrda skärmaskiner från MicroStep, svetsmaskiner från Jasic, Wameta och Tecnomec, plasmaskärmaskiner från Tecnomec, Kjellberg och Hypertherm, utsug mm från Kemper, avgradningsmaskiner och riktningsverkt från Arku, slipmaskiner från Weber, svetspistoler från Parker Torchology och kantpressar från Deratech.

Agenturer

Arc Torchology, Kina (Generalagent)
Arc Torchology är ett syster-varumärke till Parker Torchology, båda med Uniarc i ryggen. Arc Torchology riktar sig till den kräsna proffanvändaren som ställer krav på prestanda och ergonomi. Med branschens lättaste och mest avancerade svetsbrännare är Arc Torchology det självklara valet för den professionella svetsaren.
ARKU, Tyskland
Avgradnings- och riktningsmaskiner från Tysklands ledande tillverkare Arku.
DeraTech, Belgien (Generalagent)
Deratech plåtbearbetningsmaskiner. Kantpressar, plåtsaxar, stans/press mm.
HYPERTHERM, USA
Allt inom plasmaskärning. Bärbara plasmaskärare och mekaniserade system.
Jasic, Kina
Jasic är en av världens största tillverkare av svetsmaskiner. Jasic tillverkar mycket OEM, dvs deras produkter finns på hyllorna hos de flesta svetsåterförsäljare i Sverige men under andra varumärken. Jasic levererar hög kvalitet och tillförlitlighet, uppbackad med en 5-årig garanti på maskinerna.
Kemper, Tyskland (Generalagent)
Utsug, mobila och stationära för svetsning och skärning. Svetshjälmar, personlig skyddsutrustning, draperier, svetsbord, skärbord. Allt inom arbetsmiljö för svetsning och skärning.
Kjellberg Finsterwalde, Tyskland
Plasmaskärutrustning för alla behov. Handplasma för skärning upp till 80 mm godstjocklek. Finstråleplasma för mekaniserad skärning.
Microstep, Slovakien (Generalagent)
CNC-styrda maskiner för plasma-, laser-, vatten- och gasskärning. Kombinationsmaskiner med borrning, gängning, märkning etc. Skräddarsydda lösningar för alla typer av skärjobb. Robotiserade lösningar för svetsning och skärning. Skärmaskiner speciellt konstruerade för skärning av kupade gavlar, rör, rörböjar, behållare, profiler mm.
Parker Torchology, Kina (Generalagent)
Parker är en av världens största tillverkare av slangpaket och brännare för svetsning. En stor del av produkterna görs för OEM, dvs under andra varumärken och monteras till stor del på kända märken på svetsmaskiner. Parker lämnar 1 års garanti på sina produkter.
Wameta, Finland (Generalagent)
Svetsmaskiner från finska Weldi tillverkas i Kina under strikt övervakning från Finland av de bästa tillverkarna. Wameta-maskinerna känneteknas av utmärkt prestanda och kvalitet till attraktiva priser.

Kontakter

Philip Marriott
VD
072-5566900