TechPoint Systemteknik AB - industritorget.se
SÖNDAG 31 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier
Postadress
Nypon­vägen 4
19144 Sollentuna
Besöksadress
Nypon­vägen 4
19144 Sollentuna
Region
Sollentuna
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556303-2282
Grundat: 2000
Anställda: 11
Om TechPoint

TechPoint Systemteknik AB grundades 2000 och är ett dotterbolag till Johan Nordström Verktygsmaskiner AB. Huvudkontoret ligger i Sollentuna och lager i Vallentuna, båda belägna norr om Stockholm. Lokala försäljningskontor finns i Göteborg, Skövde, Landskrona och Uppsala.

Vår kärnverksamhet inriktas på att vara systemleverantör av skärande och hållande verktyg samt verkstads- och lagerutrustning till svensk industri men sträcker sig även till kunder inom andra segment där högsta kvalitet premieras.

Målsättningen är att erbjuda den bästa totallösningen vilket möjliggörs dels genom samarbete med noggrant utvalda leverantörer med kända varumärken dels genom teknisk support för optimering av bearbetningsprocessen. Våra erfarna produktspecialister och servicetekniker borgar för kundens trygghet före, under och efter investeringen.

TechPoint lagerhåller ca.10.000 olika typer av verktyg i form av gängtappar, pinnfräsar, pipborrar, heningsbrynen, ursvarvningsverktyg samt vändskär. Även hydraul- och krympchuckar samt verkstadsinredning för förvaring och arbetsplatser finns för omgående leverans.

Våra leverantörer

Alfa Laval
Belki
Blaser Swisslube
Botek
Carif
Delfin
Gehring-Diato
Göltenbodt
Heimatec
Liebherr
Lista
Röhm
Vebro
Vergnano

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

GEHRING DIATO, Tyskland (Generalagent)
GEHRING-gruppen är världsledande inom heningsteknologi. GEHRING Group har produktionsanläggningar och försäljnings-, och serviceorganisationer i Tyskland, Frankrike, England, USA, Indien, Kina och Brasilien. Kunder världen över tar dagligen del av Gehring Gruppens teknologiska försprång gällande hening och heningsmaskiner.
HEIMATEC, Tyskland
Heimatec som grundades i Tyskland 1987 är ett mycket målinriktat internationellt verkande företag med utveckling, tillverkning och montering av fasta och drivna verktyg kända för maximal precision, kraftöverföring och tillförlitlighet. Heimatec erbjuder alla sina kunder anpassade lösningar men även ett mycket brett standardprogram bestående av ca 10000 olika verktyg som idag används av mer än 2000 kunder världen över.
LIEBHERR LORENZ, Tyskland (Generalagent)
Familjeföretaget Liebherr grundades 1949 av Hans Liebherr. Den stora framgången genom lansering av den första mobilkranen, lätt att montera och mycket prisvärd grundlade en stabil plattform och fick företaget att blomma. Idag är Liebherr inte bara en världsledande tillverkare av entreprenadmaskiner utan även av innovativa användarorienterade produkter inom ett flertal områden. Under årens lopp har familjeföretaget vuxit till en koncern sysselsättande ca 30.000 anställda i mer än 100 företag spridda över samtliga kontinenter. I denna företagsgrupp ingår ”Machine tools” som i dag är ett av de världsledande företagen inom kuggtillverkningsmaskiner. Som ett komplement till dessa tillverkar man även skärhjul vilka man genom en omfattande lagerhållning av sitt breda sortiment kan erbjuda mycket korta leveranstider.
LISTA, Schweiz (Generalagent)
No 1 inom verkstadsinredning där kvalitet prioriteras men även flexibilitet och funktionalitet.
RÖHM, Tyskland (Generalagent)
Världsledande inom bla borrchuckar och även inom fastspänning för svarvning, fräsning mm. Stort sortiment standardprodukter lagerlagt. Tillverkar chuckar och fixtureringar till merparten av de mest framträdande maskintillverkarna i världen
VEBRO, Italien (Generalagent)
Vebro tillverkar dragbrotschar, av alla typer av invändig och utvändig profil, till de större fordonstillverkarna i världen. Maskinparken är noggrant utvald för att uppnå högsta produktivitet och kvalitet, CNC-system med CAM support ger en effektiv produktion med hög repeternoggrannhet och en egenutvecklad mjukvara underlättar att designa de mest lämpliga lösningarna för den enskilda kunden.
VERGNANO, Italien (Generalagent)
Vergnano erbjuder idag ett brett sortiment av gängtappar, pinnfräsar och snäckfräsar i enlighet med högsta kvalitetsnormer. Full kontroll över samtliga processer inom hela produktionsflödet så som härdning, beläggning, slipning och slutkontroll ger slutprodukter av högsta kvalitet.

Filer

Kampanjblad!

Certifieringar

AAA

Kontakter

Filmer

botek Solid carbide gundrill Type 113-HP versus Solid carbide twist drill

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser