Thonab AB - industritorget.se
LÖRDAG 05 DECEMBER 2020
Följ oss i sociala medier
Postadress
Vretenborgs­vägen 28
12630 Hägersten
Besöksadress
Vretensborgs­vägen 28
SE-12630 Hägersten
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556190-4516
Grundat: 1972
Anställda: 6
Välkommen till AB Thonab.
Snabba svar och rätt produkt i rätt tid

Vår historia började 1975 och sedan dess har vi oförtrutet arbetat vidare med att effektivisera inköpen och logistiken. En snyggt packad försändelse, tydligt märkt och framme där och när den ska – det har varit en ledstjärna sedan starten. Idag levererar vi hundratusentals komponenter till företag runt om i Sverige. Och vi har kunder som varit med sedan starten – ett bra betyg som vi verkligen uppskattar.

Vi kan erbjuda det mesta inom maskindelar för att spara dig tid och samtidigt minimera risken för kvalitets- och leveransproblem. Vi har ett rikt förgrenat nätverk av leverantörer i Sverige och utomlands. Vårt fokus på Östeuropa under senare år har gett oss flera mycket kvalificerade tillverkare med en mycket konkurrenskraftig prisbild, även i jämförelse med Asien.

Många av våra artiklar är kundanpassade och unika. Vi har konstruktionskompetens och i samarbete med tekniker från våra leverantörer kan vi hjälpa dig med utveckling av det du behöver. Oavsett om det är en mer standardbetonad produkt eller din egen, unika design kan vi, köpa in, låta tillverka och lagerhålla den för avrop. Helt enligt dina önskemål.

Redan från starten fanns Emhart, tillverkare av maskiner för glastillverkning, med oss som kund. Genom åren har samarbetet med våra kunder utvecklats och idag är vi en partner som kombinerar inköpare med logistiker och tekniker. Men vårt fokus är oförändrat: Alltid snabba svar, aktivt stöd och experthjälp ­– allt för att maximera din affär och underlätta din vardag.

Agenturer

Alwitco, USA (Generalagent)
Ljuddämpare Pneumatik
Dalton Gear, USA (Generalagent)
Slirkopplingar
Iraundi ( Ekoki ), Spanien (Generalagent)
Kundanpassade kullager
Komarov, Tjeckien (Generalagent)
Kolvringar
Whitter-Higgins, USA
Kullager Mutter och Bricka

Kontakter

Claes Larmerus
Försäljning
08-645 26 70
Hans Thonestad
Försäljning
08-645 26 70

Filmer

Företagspresentation

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser