TISDAG 13 APRIL 2021
Följ oss i sociala medier
Postadress
Högheden 9
94293 Älvsbyn
Region
Älvsbyn
Norrbottens län
Sverige
Orgnr:
559157-6912
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Vaxxa AB!
Sveriges nya auktionsplattform för fordons- och maskinhandlare, med köpare över hela landet.

Visste du att det står över 9000 fordon i Sverige som väntat på en ny ägare i över ett år? I många fall handlar det bara om att fordonen av olika anledningar, står på fel plats i vårt avlånga land. Vi snackar alltså fina begagnade fordon som bara väntar på rätt köpare. Detta vill vi på Vaxxa ändra på!

På Vaxxa.se budar du enkelt hem ditt drömfordon! Vi ger dig som köpare ett utbud av provkörda och genomgångna fordon från handlare i hela Sverige. Det är enbart fordons- och maskinhandlare som säljer genom Vaxxa, detta för att garantera din största möjliga trygghet. Vi erbjuder lån, transport och garanti när du köper objekt via oss – Vi hjälper dig med det du behöver!

Tillsammans med dig som fordons- och maskinhandlare matchar vi dina begagnade fordon och maskiner med rätt köpare. Vi hjälper dig som handlare att öka omsättningshastigheten och bättre nyttja ditt kapital.

Vill du omsätta hela ditt lager och öka ditt kassaflöde? Då ska du och ditt företag bli samarbetspartner med oss. Vårt fokus ligger på att hjälpa dig sälja fordon och maskiner som har stått länge i lager eller inbyten som ni vill sälja bort snabbt. Tillsammans matchar vi dina begagnade objekt med tusentals köpare på Vaxxa.se.

31 % av Sveriges begagnade bilar står still hos handlare. Bilbranschen är inte ensam, vi ser samma mönster på både tunga och lätta maskiner. Det handlar om fina fordon som helt enkelt står på fel plats i vårt avlånga land. Det här ska vi ändra på!

Vi menar att det är bättre att frigöra kapital och växla bort fordon i ett tidigt skede, än att låta fordon stå för länge. Att lösa problemet med prissänkningar uppfattas negativt och medför en tvivlande inställning hos kunder. På Vaxxa prutar vi inte – här budar vi!

Kontakter

Vaxxa
Support
0107771000
0107771000

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser