Annons

Verktygsmaskiner i Ulricehamn AB

Postadress
Box 216
52325 Ulricehamn
Besöksadress
Fotås­gatan 1
52345 Ulricehamn
Region
Ulricehamn
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556730-9884
Grundat: 2007
Anställda: 3

NYHET! Sedan mitten av oktober -20 representerar vi den väletablerade fräsmaskintillverkaren ABENE! Vi arbetar just nu med flytt av verksamheten till våra lokaler i Ulricehamn. VEMU är ett flexibelt företag, som förutom våra egna varumärken och agenturer jobbar märkesoberoende med nya och gamla verktygsmaskiner. Företaget är väl etablerat hos allt från enmansföretag till internationella fordonstillverkare. Ofta får vi förtroendet att sköta underhåll och reparationer på hela maskinparken oavsett märke och modell. .

VEMU är ett företag med inriktning på att serva och sälja verktygsmaskiner. Företaget består av ett antal personer med stor spetskompetens inom verkstadsbranschen. Vi har som mål att kunna erbjuda den bästa möjliga service till såväl stora som små kunder. Vi har goda kunskaper i hydraulik, pneumatik, mekanik, elektronik samt i ett antal olika styrsystem.

VEMU arbetar med:
Service och reparationer av styrda och manuella fräsmaskiner, svarvar och slipmaskiner.
Renovering av drivna verktyg och varvtalshöjare.
Försäljning av nya och begagnade maskiner för verkstadsbranschen.
Utföra flytt och installationer av maskiner.
Geometriska uppmätningar av maskiner.


VEMU har som kvalitetspolicy att tillhandahålla verkstadsbranschen med service och försäljning av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. För att kunna tillgodose kundernas höga krav och behov på kompetent serviceorganisation, arbetar vi ständigt med kompetensutveckling och målstyrning.

Relaterade sökord

Abene smt-abene

Agenturer

Jakobsen , Danmark
Planslipar
Takumi, Taiwan (Generalagent)
En maskin tillverkare som har ett brett sortiment av vertikala fräsmaskiner. TAKUMI maskiner lämpar sig till de företag som ställer höga krav på prestanda och precision. Detta fås genom att det är portalfräsmaskiner. Vänligen kontakta Oss för mer info.

Kontakter

Martin Johansson
VD
0321 531 361
Torbjörn Johansson
Servicetekniker
0321-53 13 60