Postadress
Långängskrogen 7
72132 Västerås
Besöksadress
Vaksala-eke 77 (hus E)
75594 Uppsala
Region
Västerås
Västmanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
559146-2899
Grundat: 1987
Anställda: 16
Välkommen till WTS Machinery Solutions

WTS är en totalleverantör i materialhanteringsbranchen. Vi fokuserar främst på truckförsäljning & tjänster då detta historiskt sett sedan starten 1987 varit WTS största affärsområde.
WTS hjälper kunder med allt gällande deras maskinpark, vare sig kunden vill uppdatera, utöka eller underhålla sina maskiner.
Vi på WTS tar hand om alla dina maskiner oavsett fabrikat samtidigt så kan vi hjälpa kunder med att få en hållbar ekonomi i sin maskinpark.

ETT BREDARE ERBJUDANDE TILL HELA LANDET
WTS är ett väl etablerat namn i Västerås med omnejd men under 2020 påbörjade vi den största satsningen vi någonsin gjort. Under det nya samlingsnamnet WTS Machinery Solutions är vi nu ett rikstäckande företag som numer erbjuder samma exceptionella service i hela Sverige som Västerås har haft sedan 1987. Förutom vårt nya namn, grafiska profil och större personal-team så flyttade vi in i våra helt nybyggda lokaler under våren 2021 samt att vi etablerade verkstäder & kontor på flera städer i landet bland annat i Uppsala & Örnsköldsvik.

KÖP, SÄLJ ELLER HYR MED WTS RENTAL
Vi säljer både nya & begagnade maskiner då det viktiga för oss är att hitta den för kunden bästa lösningen.
WTS har en tydlig målbild i varje affär, vi ska se till att kunden får ut maximalt värde för sina pengar, men absolut inte på bekostnad av servicen eller kvalitén.
Vår mission & vision är att vi ska vara dom som tar truck branchen, en otroligt konservativ bransch in i 2020-talet på allvar samtidigt som vi vill vara den storsta privatägda aktören i Sverige vars uppgift, anser vi är att vara ett mer transparant, tydligt & modernt alternativ till OEM som fått härja fritt i Sverige innan,
Vår resa dit är bara i sin linda men ser vi på vår omsättning 2020- vår takt 2022 så har vi dubblat omsättningen från 20-40 miljoner 2021 och ser ut att landa kring 80 miljoner 2022. Var med på resan och upptäck på vägen hur mycket lättare, billigare och framförallt modernare samarbetspartner kommer göra truckarna till en problemfri del av ditt företagande.

Det har ingen betydelse om du vill köpa en truck kontant, hyra en truck under en kortare tid, köpa på leasing eller ha en långsiktig rental-lösning, WTS tillgodoser våra kunders önskemål & hur därför kan vi leverera alla typer av finansiella lösningar.

LÅT OSS TA HAND OM ALL SERVICE & ERA RESERVDELAR
WTS hjälper dig att ta hand om din maskinpark, på ett sätt som känns bra för dig! Med över 30 år i branschen vet vi vad som måste göras för att du som kund ska följa alla lagar och förskrivningar samt vad man bör göra för att förebygga dyra haverier som stör din verksamhet.

UTBILDNING GENOM WTS ACADEMY
Behöver du, din personal eller både och utbildning i hur man hanterar truckar, liftar eller traverser? WTS erbjuder utbildning i enlighet med gängse standard av certifierade instruktörer antingen på vårt utbildningscentrum eller så har vi utbildningen hos dig som kund.

Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer!

Senaste annonser från WTS Machinery Solutions

Se alla företagets 32 annonser »

Agenturer

Hangcha Forklifts , Sverige
WTS är importör av världens 7:de största trucktillverkare, Hangcha Forklifts. Hangcha är ett anrikt företag som startades 1956 och idag tillverkar man ca 250 000 truckar per år och har en marknadsandel i världen på ca 15%

Kontakter

Jimmy Olofsson
Teamleader Försäljning på WTS Machinery Solutions
0706747521
0706747521

Filmer

Världens minsta motviktstruck