Postadress
Äppel­vägen 9
38632 Färjestaden
Besöksadress
Äppel­vägen 9
38632 Färjestaden
Region
Mörbylånga
Kalmar län
Sverige
Organisationsnummer:
556451-6408
Grundat: 1994
Anställda: 10
Välkommen till Ölands Vattenskärning AB

Ölands Vattenskärning är ett komplett företag för dig som vill ha arbeten utförda med precision och snabb leverans. Vi erbjuder kostnadseffektiv vattenskärning i både planskärning och rörskärning. Vi har över 20 års erfarenhet i branschen och vi står till tjänst med allt från prototyptillverkning, serietillverkning och enstycksdetaljer till komplett bearbetning för artiklar monterade och paketerade direkt till slutkund. Vi ser ständigt till att förbättra vår verksamhet och att kraven för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd och kompetens alltid är uppfyllda.

Vattenskärningens fördelar

Vattenskärning kortar ledtiderna genom reducerad efterbearbetning av detaljerna och förändrar ej materialet vilket innebär att du undviker anlöpning av aluminium, härdzoner på kolhaltigstål och ombildning av rostfria stål etc. Våra CNC-styrda vattenskärningsmaskiner passar bra för figurskärning med höga toleranskrav och möjliggör exakta håltagningar och inskärningar. Med vattenskärning får du ett skärsnitt på endast 0,76mm och en tolerans på 0,1mm.

Ölands Vattenskärning hjälper er hela vägen från idé till färdig produkt och med vår gemensamma erfarenhet och kunskap tar vi fram en lösning och produkt som passar just era önskemål.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er vidare.

Certifieringar

FR 2000

Kontakter

Martin Wreinert
VD/Försäljning
0485-30544

Filmer

Företagstrailer

Företagstrailer
Vattenskärning i titan
Nu erbjuder vi även laserskärning