Postadress
Pantervej 7
7700 Thisted
Region
Danmark
Organisationsnummer:
56337415
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till ab Aluminium A/S!

ab Aluminium producerar högbearbetade aluminiumdelar enligt kundens önskemål.

Våra medarbetare erbjuder professionell och ärlig rådgivning och arbetar i nära samarbete med kunden kring design, konstruktion och materialval för att från början till slut utveckla och tillverka en produkt på det mest rationella och kostnadseffektiva sättet.

CNC BEARBETNING
Små eller stora arbetsstycken, enkla eller komplexa komponenter! Alla bearbetningsoperationer utförs med vår mångsidiga CNC-utrustning.

SVETSNING - TIG & MIG
Många leverantörer svetsar aluminium, men få av dem levererar hög kvalitet gång på gång efter gång. Svetsade aluminiumprodukter med hög finish är ett kärnområde för ab Aluminium.

CNC RÖRBÖKNING & RULLING
ab Aluminium har hög kompetens inom bockning och valsning av kunddesignade specialsektioner på CNC-styrda maskiner.

PLÅTBEHANDLING
ab Aluminium tillverkar plåtdetaljer för många olika ändamål. Detta inkluderar bearbetning av plåtar med många detaljer och många böjar samt skärplåtar upp till 200 mm i tjocklek.

PROTOTYPER, PRODUKTIONSVERKTYG & FIXTURER
Prototyper är en naturlig aspekt vid validering av ett projekt och efterföljande tillverkning av specialverktyg. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att kunden får en bra start.

STANSNING
Vi har 40 års erfarenhet av att optimera plåtbearbetning med hjälp av stansverktyg. Med hjälp av specialutrustning kan stansningsprocessen automatiseras och därmed optimeras.

KOMPLETT
Tillverkning av komponenter, anskaffning och montering av externa komponenter, samt packning i kunddesignade förpackningar. Med ab COMPLETE kan sammansatta produkter paketeras och skickas direkt till dina kunder.

YTBEHANDLING & YTBEHANDLING
En av våra styrkor är att vi kan minska ledtiderna för föremål som behöver ytbehandling och efterföljande efterbehandling, då vi har duktiga partners i närheten.

Välkommen att kontakt oss!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Allan Skriver Christensen
+45 6015 2400