Avancerad Industriförädling i Götene AB

Postadress
Västerängs­gatan 9
53334 Götene
Region
Götene
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
559157-2457
Grundat: 2018
Anställda: Ej angivet
Avancerad Industriförädling i Götene AB

Välkommen till Avancerad Industriförädling i Götene!

I mer än 10 år har vi levererat högklassiga lackeringstjänster till industrin, sjukvården, bilbranschen och många andra. Med oss får du effektiva och smakfulla lösningar inom lackering, tryck, montering och fräsning som alla kännetecknas av tekniskt kunnande och känsla för design. I vår moderna anläggning i Götene erbjuder vi industrilackering för just din verksamhet, och med avancerad utrustning lackar och förädlar vi dina produkter med färg och ytbehandling efter dina önskemål.

Vår affärsidé är att tillhandahålla flexibla lackeringslösningar till konkurrenskraftiga priser. Med oss får du avancerad funktionell och dekorativ ytbehandling, dessutom till korta ledtider och trygg leveranssäkerhet. Vår styrka är helhetsåtagandet med all produktion under samma tak; från ledande lack som jordar minimala elektronikdetaljer, till färglackering av större konstruktioner som vitvaror från Electrolux.

Produkter med höga processkrav

Med kunder som exempelvis SKF (Svenska Kullagerfabriken) och den svenska kamerajätten Hasselblad har vi bevisat gång på gång att vi har en stark position i branschen, och att vi har stor kapacitet att ta oss an nya avancerade utmaningar med fantastiskt resultat. Vi är stolta över att ha haft ett stort kvalitetsansvar för utrustning inom bl.a. livräddande ambulansvård och produktion av professionella kvalitetskameror – något som ställer höga krav på en steril arbetsmiljö och korrekt hantering av oersättliga komponenter. Verksamheten expanderar stadigt, och inom en snar framtid har vi även planer på att erbjuda tjänster och gravering inom laser.

Snabba leveranser & flexibilitet

Genom åren har vi skaffat oss erfarenhet inom ett brett spektrum av verksamhetsområden inom industrilackering, så pass att vi idag har vuxit till en etablerad leverantör med gott rykte.

Vi har kompetensen att lackera och trycka tidiga prototyper, och att montera dem till en färdig och kvalitetssäkrad produkt. Vill du, så skräddarsyr vi dessutom specialuppdrag till konkurrenskraftiga villkor – oavsett vilken volym och svårighetsgrad din beställning har. Med förmåga att anpassa vår produktionsanläggning efter dina förutsättningar är vi ett komplett lackeringsföretag med snabba leveranser och nära kontakt med kunden. Vår känsla för precision och detaljer gör att du på köpet får en färdig slutprodukt som ofta överträffar förväntningarna.

Välkommen att kontakta oss, vi sätter färg på tillvaron hos våra kunder!

Kontakter

Torbjörn Karlsson
0703-859 132