Postadress
Brunns­gatan 8
57450 Ekenässjön
Besöksadress
Brunns­gatan 8
SE-57450 Ekenässjön
Region
Vetlanda
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556274-3038
Grundat: 1986
Anställda: 29
Välkommen till Bjädes Mekaniska AB

DIN HELHETSLEVERANTÖR MED INRIKTNING PÅ AVANCERAD BEARBETNING AV PLÅT OCH RÖR
Bjädes Mekaniska är en komplett tillverkare av detaljer i stål. Det kan gälla allt från enkel bearbetning till mer komplex plåtbearbetning. Särskilt när produkten eller komponenten består av många moment som kräver mycket bearbetning. Och med vår rörlaserutrustning blir vi en komplett leverantör av bearbetad plåt samt balkar och rördetaljer.

Vi bearbetar och svetsar i olika typer av stål:
Plåt, Rör, Balkar, Rostfritt, Aluminium & Corten

Bearbetningen kan vara detaljer och system till en mängd olika branscher. Några av de områden vi levererar till är möbelbranschen, till butiksinredningar, fordonsindustrin, sjukvård, försvar, offentlig sektor.

Vår affärsidé bygger på kvalitet och flexibilitet där så mycket som möjligt skall vara tillverkat inom den egna verksamheten. Allt för att hålla ned kostnaden och leveranstiden på slutprodukten. Vi tillverkar idag alla fixturer, mallar och giggar själva. Vi kan bidra med konstruktionslösningar men jobbar gärna utifrån konstruktioner som du som kund tagit fram.

VÅR STYRKA ÄR HELHETEN
Vi har gjort kontinuerliga investeringar i maskiner och teknik och samtidigt behållit kompetens och utrustning inom alla de delmoment som krävs av en komplett leverantör inom plåt- och rörbearbetning.

Det gör att du som kund kan lägga all bearbetning hos oss i stället för att lägga ut olika delmoment på olika leverantörer.

Något som ger klara fördelar:
Sparar tid – färre kontakter med underleverantörer, Priseffektivitet – helheten ger högre effektivitet och säkrare leveranser, Färre frakter mellan olika enheter – minskad klimatpåverkan, En mer komplett detalj eller system.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Kristoffer Backler
VD
+46 (0) 383-349 94
+46 (0) 73 506 75 66
Christer Bjäde
038344993