Kompotek AB

08-410 441 70
Ej aktiverad
Postadress
Armatur­vägen 3d
13650 Haninge
Besöksadress
Armatur­vägen 3d
SE-13650 Haninge
Region
Haninge
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556581-7649
Grundat: 1974
Anställda: 4
Välkommen till Kompotek AB!

Vi på KOMPOTEK har stort kunnande och en lång tradition av att leverera ventiler och ventilrelaterad utrustning. Med eget lager i Jordbro och liten administration kan vi garantera snabb leverans. Vi har ett komplett program av ventiler för industri, kyl- och VVS-applikationer. Vänd er till oss för olika typer av köldbärarsystem, vi har även ventiler för kylsystem med ammoniak där vi har en unik kompetens. Här har vi vårt eget varumärke COOL VALVE. Elektriska manöverdon eller ställdon har vi också i ett brett sortiment - här har vi svenska agenturen för VALPES.
Vi marknadsför och säljer HYKOM - ett hydrauliskt manöverdon med bred tillämpning. Här finns också tillbehör som styrskåp för både lokal- och fjärrstyrning. Här är vi flexibla och utför montage på plats - oavsett om det är nya eller befintliga ventiler. Såväl hydraulik för fjärrvärme som fjärrkyla.

Vår nisch är större installationer och våra upparbetade relationer med bra leverantörer gör att vi kan hålla låga priser och samtidigt ge snabb leverans. Har ni behov har vi också tillgång till verkstad där vi kan tillverka montagedelar, montagesatser, spindelförlängningar, även andra bearbetningar som t ex flänsar. Vi är hela tiden på framkant och uppdaterar oss med nya produkter - har du specialbehov kan vi lösa det!



Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Hans Martin
+46 (0) 70-379 51 03