Postadress
Mjöbäcks­vägen 2
51260 Överlida
Besöksadress
Mjöbäcks­vägen 2
51260 Överlida
Region
Svenljunga
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556434-4009
Grundat: 1991
Anställda: 10
Välkommen till SAB Elteknik AB!

Specialister på utrustning för kraftindustrin

Med åren har vi samlat på oss allt större kunskap och idag är vi fullblodsproffs när det gäller produkter för nätbyggare.

Smartare produkter som gör jobbet enklare
Vi brukar säga att våra smarta produkter gör jobbet enklare. Och det är ingen överdrift. Som utgångspunkt har vi nämligen ett enkelt och självklart krav: allt i SAB Eltekniks sortiment ska ge ett mervärde och göra arbetsprocessen enklare för dig som kund. Dessutom ska alla produkter i vårt sortiment hålla toppkvalitet. Våra kvalitetsprodukter gör att dyrbara driftstopp kan undvikas så att dina projekt blir mer lönsamma.

Fiberteknik eller kraftkabel?
Svaret på frågan är "både och". För oss på SAB Elteknik är fiberteknik lika prioriterat som kraftkabel och därför hittar du redskap, materiel, maskiner, verktyg, skydd och instrument inom båda dessa fält. Vi erbjuder till exempel den senaste tekniken för fiberblåsning. Utöver det tillhandahåller vi utbildning till många kunder. Vi lär er använda produkterna på bästa möjliga sätt.

Agenturer

Pfisterers, Sverige (Generalagent)
SAB Elteknik tar över agenturen för Pfisterer Från och med den 1 juli 2018 är SAB Elteknik Pfisterers exklusiva distributör på den svenska marknaden. SAB Elteknik tar över all marknadsföring, försäljning och lagerhållning av Pfisterers produkter i Sverige. – SAB Elteknik har perfekta förutsättningar för att ta över Pfisterers Sverigeverksamhet. Erfarenheten och kunnandet har vi redan, inte minst genom Joakim Ahlin tack vare hans tidigare anställning på TE Raychem, säger Stefan Andersson, VD på SAB Elteknik. – Vår ambition är att supporten till Pfisterers kunder ska utvecklas till nya nivåer. Pfisterers service och närvaro ska stärkas på den svenska marknaden. Samtidigt är denna agentur väldigt betydelsefull för SAB Elteknik. Vi blir mer kompletta i vårt erbjudande av kabeltillbehör och vi får bättre förutsättningar att växa och utvecklas som företag, säger Stefan Andersson. Framgångsrika samarbeten med Addtech-företag – Pfisterer har med god erfarenhet under lång tid, mer än 50 år, samarbetat med bolag inom Addtech-gruppen. Eurolaite i Finland och Maxeta i Norge har under många år hjälpt kunder till att hitta Pfisterer-lösningar för projekt, säger Harald Lunell, Pfisterers försäljningschef för Norden. – Nu ser vi fram emot att jobba tillsammans med er, våra kunder, och SAB Elteknik för att skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat samarbete, säger Harald Lunell.

Certifieringar

AAA

Kontakter

Stefan Andersson
0651760797

Filmer

Jetting

Jetting
Sydvästlänken
Push pull tekniken
Företagspresentation
Kabelförlängning i vindkraftspark på Öland
Mini jet blåser 1800 meter fiberkabel
Snake-Eye, morgondagens lösning för fibernätet