Securitas AB

Postadress
Lindhagensplan 70
11243 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556302-7241
Grundat: 1987
Anställda: 225289
Välkommen till Securitas

Vi skyddar hem, arbete och samhälle

Securitas Sverige AB är en del av Securitaskoncernen och vi har varit en del av säkerhetsbranschen i Sverige i mer än 80 år. Vi erbjuder helhetslösningar inom säkerhet för våra kunder.

Vår verksamhet handlar om säkerhet. Genom att fokusera på lösningar som är anpassade till den enskilda kundens behov har vi lyckats skapa en stadig tillväxt och lönsamhet på alla våra marknader.

Vår affärsidé

Med våra tre ledstjärnor "Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet" har vi skyddat hem, arbete och samhälle i Sverige i 80 år. Tillsammans med kunder och branschorganisationer förbättrar vi hela tiden säkerheten i en värld där riskerna ständigt förändras, något som ställer allt större krav på det förebyggande säkerhetsarbetet.

Avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning vävs samman till heltäckande lösningar där varje detalj och person uppfyller kraven på kvalitet och kompetens för att skapa trygghet och förebygga skador.

Vi leder säkerhetsbranschen

Som det ledande företaget i säkerhetsbranschen i Sverige ser vi det som en självklarhet att tillsammans med branschorganisationerna stödja utvecklingen inom det förebyggande säkerhetsarbetet. Detta görs bland annat genom att slå vakt om att etik och god moral upprätthålls och genom att bidra till att förutsättningar skapas för långsiktig utveckling och stabil kvalitet i arbetet. Securitas förstår vikten av detta arbete och tar med stolthet sin del av ansvaret för att utveckla branschen. Klicka här om du vill veta mer om hur vi jobbar med hållbarhet.

Kontakter

Ronny Fredriksson
Presskontakt
-

Filmer

Bakom uniformen