Skandinavisk Ytförädling AB

Postadress
Åkermans Väg 19
24139 Eslöv
Besöksadress
Åkermansväg 19
SE-24139 Eslöv
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556617-5914
Grundat: 1988
Anställda: 18
Skandinavisk Ytförädling AB

Nyckeln till lönsamhet och styrka finner du hos oss. Vi har specialiserat oss på Termisk sprutning, reparations- och underhållssvetsning, förebyggande underhåll samt skärande och slipande bearbetning.

Vår affärside är att vi skall hjälpa industrin att spara pengar. Detta gör vi genom att reparera skadade och slitna delar med rationella och säkra metoder. På delar som är utsatta för slitage gör vi kvalitetshöjande ytbeläggningar i förebyggande syfte. Vi gör även ytbeläggningar för att uppnå speciella egenskaper som tex. högfriktion, lågfriktion, högt korrosionsmotstånd, värmeisolerande skikt, värmeledande skikt med flera.

Det finns inget dyrare än kasserade detaljer. Ofta är det bara några gram bortnött material som gör att dyrbara maskindelar måste skrotas. Dessa delar kan ofta repareras på ett rationellt och lönsamt sätt och samtidigt göras bättre än nya originaldelar. Vi ger det som är slitet nytt liv.

På industrin förekommer många olika typer av förslitningar. Inga förslitningsproblem är lika. Vi definierar slitage typen och orsaken och väljer därefter tillsatsmaterial och applikationsmetod som ger maximal livslängd.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller gå vidare till våran hemsida!

Kontakter

Ingvar Persson
070-777 81 09
Jens Ekelund
VD
0413-574 491

Filmer

Företagspresentation