Postadress
Box 45109
10430 Stockholm
Besöksadress
Olof Palmes Gata 11
11137 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556318-0065
Grundat: 1988
Anställda: 6
Välkommen till Solidmakarna AB!
Vi hjälper företag att sänka sina kostnader genom att erbjuda riktigt kostnadseffektiva mjukvaror inom 3D-CAD, PDM/PLM och CAM.

- IRONCAD är en extremt flexibel och snabbjobbad lösning för konstruktion och produktutveckling.
Till skillnad från traditionella system stöder IRONCAD den viktiga konceptfasen och du kan även genomföra sena oplanerade förändringar. Vi har referenser som bytt till 3D-lösning IRONCAD med resultatet tids och kostnadsbesparing på 50%. Ingen vill bli lurad att "köpa grisen i säcken" så därför finns naturligtvis fri utbildning och komplett 30 dagars fri testversion. Utbildningsmaterialet är på svenska och är fantastiskt bra.

- DDM är en äkta MultiCAD PLM lösning som är i en egen klass när det gäller kostnadseffektivitet.
DDM erbjuder full koll på era produkter och dokument; vilken är den senaste versionen, vem gjorde vad och när. Givetvis kan ni installera fri testversion som fungerar med Er CAD-lösning.

- WoodLAB är en CAD/CAM lösning som inför användarvänlighet inom trä & inredningsindustrin.
Skapa inredning med Dra o Släpp-teknik, få komplett kök, skåp, byrå, lådor etc. Skicka all info direkt till Er CNC fräs som kan tillverka allt utan behov av att gå via DXF 2D.

Solidmakarna har 30 års erfarenhet inom konstruktion. I vår tidigare verksamhet som konsulter inom konstruktion skaffade vi oss ovärderlig erfarenhet och kunskap. Denna bakgrund är även en avgörande fördel för er som kund att välja oss som leverantör då vi förstår ert behov och pratar samma språk. Detta gör även att utbildning och support håller erkänt god klass!

Vi är verksamma över hela landet och har kontor i Stockholm, Eskilstuna och Sundsvall. Bland våra över 1 000 kunder finns Husqvarna, Volvo, Festo, Stora Enso, Nefab, SKF, SMC Pneumatics, ABB och Ericsson.

Varmt välkommen att kontakta oss!
08-556 185 40 www.solidmakarna.se

Relaterade sökord

3D, 3D CAD, 3DCAD, Arkivsystem, CAD, CAD utbildning, CAM, FEM, PDM, PLM

Agenturer

DesigDataManager, Sverige
DesignDataManager (DDM) är en komplett PDM (ProductDataManagement) lösning. DDM är en äkta multiCAD lösning med tät integration till IRONCAD, SolidWorks, Inventor, Creo och SolidEdge! Och detta med samma flytande licens.
IRONCAD, Sverige (Generalagent)
IRONCAD är en mycket flexibel och kostnadseffektiv 3D CAD lösning för produktveckling.
Rhinoceros, Sverige
Rhinoceros är ett 3D CAD program för industridesign, ofta med önskemål om skapande av dubbelkrökta ytor.

Kontakter

Henrik Andersson
Kontaktperson
08-556 185 40
070-575 60 34

Filmer

IRONCAD översikt