Postadress
Bult­gatan 30
44240 Kungälv
Region
Kungälv
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556568-3116
Grundat: 1999
Anställda: 17
Välkommen till Unoflow AB!

Vi är en del av Unoflow-koncernen och jobbar med tryckluft, snabbkopplingar och flödesprodukter samt slipmaskiner i Norden. Vårt kontor och lager finns i Kungälv strax norr om Göteborg.

Vi utför också Kompressor- & tryckluftsservice, riskbedömningar på tryckluftssystem samt andra tryckluftsrelaterade tjänster.

I vårt sortiment finns olika huvudgrenar;
Kompressorer och tryckluftsprodukter.
Slangvindor, slang och snabbkopplingar
Handhållna slipmaskiner och högfrekvensspindlar för inbyggnad.

Kompressorerna tillverkas i Italien av Fini Compressors och säljs över hela världen, en speciell styrka här är det breda sortimentet och vår långa erfarenhet av tryckluftsbranchen. Förutom kompletta serier av generella hobby- proffs- och industrikompressorer finns även ett flertal kompressorserier framtagna för användare med speciella behov, såsom dental- och byggkompressorer. I förekommande fall har vi även begagnade kompressorer.

Flödesprodukter som Slangvindor, slangar och snabbkopplingar för proffs under våra egna varumärken Unoreel, Unoflex och Unocomp, vi har snabbkopplingar, nipplar, säkerhetskopplingar, rördelar, slang samt troligen det bredaste sortimentet slangvindor på hela marknaden. Har du ett flöde av något som du vill få från ett ställe till ett annat på bästa sätt, kontakta oss, vi har troligen det du behöver.

Vad gäller slipning har vi två välkända märken i produktportföljen, Dynabrade och NSK Nakanishi. Dynabrade tillverkar enbart slipmaskiner och har så gjort i över 50 år, tillverkningen sker i USA och man har ett komplett lager i Luxembourg för att hålla leveranstiderna på ett minimum. NSK Nakanishi är Japansk tillverkare av microslipmaskiner och högfrekvensspindlar som koncentrerar sig på små maskiner av absolut högsta kvalitet, användarna finns här oftast inom industrin och de har mycket höga krav.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

DYNABRADE, USA (Generalagent)
Amerikanska Dynabrade har i över 40 år koncentrerat sig på en sak, att utveckla och sälja lösningar på alla tänkbara slipproblem. Idag är Dynabrade ett globalt företag med export mot 125 länder och 100-tals handhållna maskiner i sitt program, med andra ord en slipspecialist som löser det mesta.
Fini Compressors S.p.A., Italien (Generalagent)
Fini Compressors har tillverkat kompressorer i över 50 år och är en av marknadsledarna på kompressorer i Europa. Tillverkningen huvudsakligen i Italien och rpodukterna säljs över hela världen, en speciell styrka här är det breda sortimentet. Förutom kompletta serier av generella hobby- proffs- och industrikompressorer finns även ett flertal kompressorserier framtagna för användare med speciella behov, såsom dental- och byggkompressorer.
NAKANISHI, Japan
Nakanishi (tidigare NSK Nakanishi) tillverkar microslipmaskiner för Industri. Sortimentet är indelat i handhållna verktyg samt inbyggnadsspindlar för verktygsmaskiner och oavsett vilken gren man ser på så är produkterna av yttersta kvalitet. De handhållna verktygen har varvtal upp till 320.000rpm och finns både som eldrivna och luftdrivna. Höghastighetsspindlarna finns upp till 160.000rpm och finns också de både som el- och luftdrivna
UNOFLOW, Norge (Generalagent)
Vi ingår i Unoflow-koncernen och kan tillhandahålla hela Unoflow-sortimentet med snabbkopplingar, slangvindor, push-in, blåspistoler, rördelar med mera till den Scandinaviska marknaden.

Certifieringar

AAA

Kontakter

Anders Dynehäll
Marknadskoordinator
0303-937 25
070-5398800
William Kimfors
Säljare
0303-93725
070-5439343
Fredrik Ekeroth
Servicechef
0303-93725
070-5496158
Kundtjänst
Kundtjänst
0303-93725