AB Höglandets Kompressorservice

Postadress
Box 229
57123 Nässjö
Besöksadress
Bockängs­gatan 5
57138 Nässjö
Region
Nässjö
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556333-2229
Grundat: 1979
Anställda: 10
Vi älskar nöjda kunder, det är vårt varför!
En effektiv och välservad tryckluftsanläggning har aldrig varit viktigare!
Rätt utformad och underhållen ger dig tryckluftsanläggningen konkurrensfördelar i form av en effektiv och lönsam produktion. Och ju dyrare el, desto större besparingar kan du göra.

Höglandets kompressorservice är en av regionens ledande specialister på tryckluft.
Vi har funnits i branschen i 45 år och tar ett helhetsansvar för din kompressoranläggning – från projektering och installation till löpande underhåll. Vi ser till att du får den tryckluft som är bäst anpassad för just dina behov och servar alla fabrikat. Med 8 servicebilar i närheten, ser vi till att hålla hög servicegrad och du får hjälp i tid – det är vårt fokus.

Vårt huvudkontor och lager finns i centrala Nässjö. Vi servar hela södra Sverige och har även ett servicecenter i Ljungby och Hillerstorp.

Senaste annonser från AB Höglandets Kompressorservice

Se alla företagets 1 annonser »

Agenturer

Gardner Denver, Sverige (Generalagent)
Gardner Denver är en av de äldsta, ledande leverantörerna av trycklufts- och vacuumutrustning i världen. Från ett litet företag i hjärtat av USA har de vuxit till en diversifierad organisation, verksam över hela världen. Men en sak kvarstår; kundens belåtenhet och användarvänlighet. Med snart 160 års erfarenhet har de den tekniska kunskapen som krävs att leda utvecklingen.

Certifieringar

AA

Kontakter

Malin Annerhult
VD
070-76 87 294