Postadress
Låsboms­gatan 12
58941 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556822-9537
Grundat: 2010
Anställda: 1
Välkommen till Affärsnavet AB!

Vattenblästring, vattenpolering, aquablasting, vapor honing etc. Vi väljer att kalla metoden för Vattenpolering. En effektiv och miljövänlig metod som återställer slitna och nedsmutsade metallytor med minimal åverkan ( 1-2 my = 1-2 tusendels millimeter ) på materialet. Vatten under tryck blandas med små glaskulor.

Vattnet bildar en tunn hinna mellan glaskulorna och materialet vilket hindrar ett direkt anslag mot materialet. ( vid sk torrblästring blir anslaget direkt och hårdare med mer åverkan på ytan som följd ) Vattenpolering ger en slät sidenmatt yta.

Motorblock, motorkåpor, cylindrar, toppar, insug, förgasare mm får ett nytillverkat utseende. Den helt dammfria processen sker i ett slutet skåp och ger en hälsosammare arbetsmiljö i jämförelse med sk torrblästring.

Vattenpolering kan även användas på slitna oxiderade plastföremål och lämpar sig särskilt bra på föremål där toleranserna är mycket små och där dimensionerna inte får ändras.

T ex rengöring och polering av verktygsformar. En helt ren och slät yta står bättre emot de föroreningar i luften som orsakar korrosion och oxidering i materialet.

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

Markku Juhani Roukala
070-6340566