Postadress
Tolskepp Sörby 1
61790 Skärblacka
Besöksadress
Tolskepp Sörby 1
61790 Skärblacka
Region
Finspång
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556928-7732
Grundat: 2013
Anställda: 2
Välkommen till Cimco,

CIMCO A/S utvecklar och marknadsför programvara för datorintegrerad tillverkning. Vårt sortiment omfattar CNC-editors, DNC-programvara för lagring och hämtning av NC-program, NC-programoptimering, postprocessorer och snabb NC-programsimulering.

CIMCO A/S har sålt mer än 100 000 programvarulicenser via erfarna återförsäljare och konsulter för CAD/CAM/CNC över hela världen. Den nära kontakt och snabba återkoppling mellan våra återförsäljare, experter, våra kunder och oss, kombinerat med en vilja och förmåga till nyskapande och en utveckling och implementering från dag till dag säkrar oss en ledande ställning - och våra kunder konkurrenskraftiga produkter.

CIMCO A/S grundades 1991 och från början har vi fokuserat på att erbjuda mjukvarulösningar och integrationsarbete inom datorintegrerad tillverkning. Idag utvecklar vi och marknadsför ett brett sortiment av produkter, bland annat CNC-editorer, DNC-servrar, programvara för snabb NC-programsimulering och databasprogram för hantering av NC-program. Förutom att utveckla våra egna produkter, tillhandahåller vi produktionsföretag över hela världen med CAD/CAM-lösningar och konsulttjänster för 2½-, 3- och 5-axlig CNC-programmering.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn där vi även har våra utbildningar. Härifrån utgår försäljning och supportteam ifrån. Vår tekniska servicepersonal reser över hela världen och har lokala kontor i utvalda länder.

Agenturer

CIMCO INTEGRATION, Danmark (Generalagent)
CIMCO A/S grundades 1991 och vi har sedan starten fokuserat på att erbjuda mjukvarulösningar till verkstadsindustrin och utbildningsenheter. Idag utvecklar vi och marknadsför ett brett sortiment av produkter. Vi kan bland annat erbjuda CNC-editorer, DNC-servrar, CNC-program simulering, databasprogram för hantering av NC-program, MDC lösningar och utbildningsverktyg. CIMCO Integration har sålt mer än 100 000 programvarulicenser via våra återförsäljare och konsulter över hela världen. Tack vare den nära kontakten och snabba återkopplingen mellan våra återförsäljare, experter och våra kunder har vi en ledande ställning inom vårt område. Vår vilja och förmåga att uppfinna och utveckla garanterar oss och våra kunder konkurrenskraftiga produkter. Företagets huvudkontor och huvudutbildningsanläggning finns i Köpenhamn, Danmark. Vår servicepersonal reser över hela världen och vi har lokala kontor i utvalda länder.

Kontakter

Björn Olander
Manager
0122-440000

Filmer

CIMCO Machine Simulation