Cimcool Europe B.V. Nederländerna Sverigefilialen

Postadress
Box 505
11435 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
516402-4225
Grundat: 1995
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Cimcool Europe B.V. Nederländerna, Sverigefilialen!

Cimcool är en global expert på industriella vätskor.
Under åren har vi utvecklat omfattande produktlinjer som passar våra kunders behov av ett brett spektrum av applikationer, marknader och arbetsförhållanden. Flexibilitet Cimcool är helt självförsörjande och utvecklar, producerar och distribuerar vätskor för borttagning, formning, skydd och rengöring för en mängd olika marknader.

Att vara självförsörjande gör oss flexibla och snabba att svara på kundförfrågningar och förändrade regler och förordningar. Internationell närvaro Cimcool Europe marknadsför sina produkter i Europa, Mellanöstern, Afrika (EMEA), Indien och Ryssland med hjälp av lokala Cimcool-kontor, distributörer och ombud.

Detta gör att vi kan betjäna våra kunder på lokal nivå med global kunskap, expertis och erfarenhet. Mission Vårt huvudmål är att kontinuerligt förbättra kvaliteten på våra kunders produkter och deras produktionsprocess genom att ge dem bästa möjliga produkter och service.

För att uppnå detta mål ser vi till att vi upprätthåller en fokuserad, flexibel och öppensinnad attityd och förbinder oss till tre teman:
- Människor - hälsa, säkerhet, kunskap, erfarenhet
- Miljö - framtidssäker, regler och regler, miljöfrågor
- Innovation - ny rå material, produkter, teknik, service

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Cees de Hoog
0031104450051
Mark Swaen
08-920130

Filmer

Introduction to CIMCOOL

Introduction to CIMCOOL
Cimcool Fluid Technology IMTS Video